HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 02.06.2024

0

Sestava kola je se spožděním znovu tady a v ní dalších jedenáct hráčů, kteří ve 25. kole oslnili nejvíce. Z rozestavení 3-4-3 je patrné, že nejvíce zářily ofenzivní hvězdy, ale ani obránci s brankařem se nenechali zahanbit, bohužel utkání Lipí - Čtyři Dvory "B" se odehraje až 13. června, takže sestavu budeme muset o tyto hráče ochudit. Pro svého favorita můžete hlasovat až do pátku do 19:59, kdy bude hlasování ukončeno a s vítězem bude v nadcházejících dnech opět zveřejněn rozhovor!

V brance je Milan Drbout z Nových Hradů, který několika zákroky a čistým kontem pomohl k vysoké výhře v Chrášťanech. V obraně je Jiří Ocelák z Úsilného, který v Týně eliminoval všechny útočné akce domácího a pomohl tak k překvapivé výhře na hřišti těžkého soupeře. Tomáš Ondruš z Bavorovic sice proti Kamennému Újezdu branku nevstřelil, ale mezi domácími hráči vyčníval. Adam Švejda z Nových Hradů byl v defenzivě bezchybný a i díky němu odjelo jeho mužstvo z Chrášťan s čistým kontem. V záložní řadě je Tomáš Alexa z Mokrého, který v dohrávce v Mladém pomohl jednou brankou k povinnému vítězství. Václav Polan z Úsilného rozhodl duel v Týně a zařídil tak svému týmu hodně cennou výhru. David Štěcha z Nových Hodějovic vstřelil vítězný gól do sítě Lišova "B". David Přemil z Bavorovic byl vyhlášen druhým nejlepším hráčem svého týmu v utkání proti Kameňáku. V útoku je Denis Hebký z Nových Hodějovic, který vstřelil dvě důležité branky proti Lišovu. Mladičký dorostenec Michal Pupek z Mokrého se blýskl v Mladém vstřelenou brankou. Pavel Hezoučký z Dívčic dokázal za půl hodiny vstřelit šest branek do sítě Boršova, který bohužel přijel jen v sedmi hráčích.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2024 09:43 do 07.06.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.