HISENSE SESTAVA KOLA - 27.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 18.05.2024

0

Další kolo je minulostí a opět je naší milou povinností představit vám sestavu uplynulého kola. Opět je z čeho vybírat, zastoupení zde má hned devět mančaftů. Hlasování běží klasicky až do středečního poledne.

Do sestavy kola se pro chytal Jaroslav Bodurka z Kralovic, který k bodu přispěl mimo jiné chycenou penaltou.

 

A v obraně začneme v Žákavě, kde podal dobrý výkon po zranění navrátivší mladý stoper Tobiáš Froněk. Po delší době se vrátil také Zdeněk Bečka z Křimic a i on přispěl povedeným výkonem k výhře svého týmu. Posledním obráncem je Daniel Bešta ze Smíchova, kterému se zápas v Sušici nadmíru povedl. Smíchov si ze Šumavy odvezl všechny body.

 

První jarní nominace pro Tlučnou se nese ve znamení záložníka Miroslava Škody, který v Kralovicích podal dobrý výkon. Tento fakt nezmění ani obdržená červená karta v nastavení druhého poločasu.

Druhým záložníky mi Tomáš Partyngl z Lub. Jeho tým remizoval s Malesicemi 3:3 a on na jeden gól přihrál a jeden sám vstřelil.

Záložní radu vyztuží také dva reprezentanti Horšovského týna,. Ten si vyšlápl na Koloveč a zářily oba krajní záložníci – Jevgeniji Čižikov a Oleksandr Yaroshenko.

Pátým záložníkem je Jakub Dvořák z Křimic. V důležitém zápase s Chlumčany vstřelil krásný gól a na hřišti působil jistým dojmem.

 

Na hrotu útoku musíme vyzdvihnout Dereka Faltuse. Ten první polovinu zápasu v Lubech odchytal, do té druhé nastoupil na hrotu útoku a dokázal vstřelit gól. Ten mohl být nakonec vítězný, domácí ale v závěru vyrovnali z penalty.

Druhým útočníkem je Petr Hejhal z Dobřan. Jeho tým zvítězil ve Staňkově 4:0 a on se pod tímto vítězstvím podepsal dvěma vstřelenými góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.05.2024 23:14 do 22.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.