HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 28.04.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

 

Komu dáte svůj hlas vy? Kdo se tentokrát stane HRÁČEM KOLA V I.B TŘÍDĚ SKUPINĚ A?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Kraus, který se společně s týmem zasloužil o pravděpodobně nejpřekvapivější výsledek uplynulého kola. Se svým Zavidovem si došel pro výhru nad absolutním favoritem z Mšece-Nového Strašecí a získal tak tři body, díky kterým se vyšvihl pryč z posledního místa. Kraus zvládl inkasovat méně branek než soupeřův gólman a výrazně tak napomohl k nemožnému. Gratulace!

Druhým členem sestavy je Kapoun ze Zavidova, další hráč klubu, který proti druhému celku tabulky zaznamenal hned dva zásahy, včetně toho rozhodujícího a zajistil tak klubu tři body. Pro Kapouna byl tento zápas neuvěřitelnou záležitostí, když Zavidov právě díky němu a jeho gólu získal tři body do tabulky.

Dalším článkem v sestavě je Vitner, poslední článek zavidovské trojice, který vstřelil druhý gól v utkání a pomohl tak týmu k nečekané výhře nad zřejmým favoritem z Mšeci-Nového Strašecí. Ještě jednou gratulujeme.

Dále tu máme hráče z Braškova, Brodského. Ten se zapsal do tabulky střelců proti rozjetému Libušínu a napomohl tak klubu k velmi podstatné remíze v cestě tabulkou. Postaral se o skvělý výkon a jeho branka korunovala soběstačný výkon jeho týmu. Skvělý herní projev.

Pojďme se podívat na další hráče. Kolmistr svým hattrickem pomohl svému celku k jednoznačnému zisku tří bodů proti Hředlím, které proti Velké Dobré inkasovaly hned devětkrát a jsou tak ve velmi špatné pozici. Kolmistr udal utkání směr a především díky jeho brankám se Velká Dobrá dostala až na metu devíti zásahů.

Bejbl, zástupce Dobrovíze, rozhodl zápas svého klubu proti nepředvídatelnému soupeři z Vraného. Postaral se hned o dvě branky z pěti, první zásah se navíc ve výsledku ukázal jako rozhodující. Dobrovíz se tedy stále drží na prvním místě v tabulce.

Dále tu máme hráče Libčic, Čadka, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Lány. Jeho branka z 24. minuty se ve výsledku ukázala jako decisivní a Libčice si tak převážně díky ní zvládly udržet třetí pozici v tabulce. Důležitý zásah a výkon.

Hrubý z Libušína předvedl výborný výkon v zápase proti Braškovu. Vstřelil vyrovnávací druhý gól Baníku a mimo zásah zaznamenal skvělý, všestranný herní projev, kterým korunoval prodloužení libušínské série neporazitelnosti.

Dále tu máme Vaška z Kladna, který zajistil Slavoji důležitý tříbodový zisk proti tápajícímu Švermovu. Vašek vstřelil druhý, rozhodující gól a k němu přidal všestranný, výborný výkon. Gratulujeme!

Kudela, útočný hráč Lhoty, vstřelil tři branky proti Hostouni a stvrdil tak vysokou, jednoznačnou výhru svého týmu. Úvodní, prostřední i závěrečný zásah patřil právě jemu, proto mu může být celý klub vděčný za správné vedení celku na hřišti.

Posledním členem naší sestavy kola je Servus z Velké Dobré, který předvedl proti Hředlím velmi nadstandartní výkon. Po jeho brance ze závěru utkání už žádný další gól nepřišel a uzavřel tak demolici hostujících Hředel. Velmi dobrý výkon.

Za fotografie děkujeme Davidu Svobodovi a Šárce Krejčové.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2024 23:28 do 01.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.