HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 14.04.2024

0

22. kolo je minulostí. V jednadvacátém kole zvítězil řeporyjský Matyáš Petr. 

Kdo vyhraje tentokrát? Bude to Martin Ondruš, nebo někdo jiný z dvougólových střelců, kterých bylo tento víkend hodně.

 

Do této sestavy kola bylo problém vybrat obránce. Téměř jako vždy je v sestavě čistokrevný obránce Matěj Šupina, který se rovněž prosadil dvakrát.

Hlasujte pro svého favorita do středečního poledne.

Vaše hlasy rozhodnou! 

Brankář:

Adam Malík - Na jaře odchytal 6 zápasů a dostal jediný gól, to hovoří za vše.

Obrana:

Callum James Skilling - je to útočník, který vstřelil dvě branky proti Slivenci. V obraně by určitě také dokázal zahrát, ale kvůli nedostatku ofenzivních míst je pro toto kolo zařazen v obraně.

Matěj Šupina- jediný čistokrevný obránce v sestavě. Kapitán Libuše, která se na jaře hodně zvedla. I z pozice obránce se proti Přední Kopanině prosadil 2x. Na výhru to nestačilo.

Patrik Vytiska - Prosadil se hned v první minutě, v druhém poločase přidal druhou branku. Bohužel prohru Slivence na Raptors 6:2 neodvrátil.


Záloha:

Dominik Holouš - trenér ho nechal sedět první poločas na lavičce. Poslal ho až do druhé půle a musel si mnout ruce. Dvěma góly přispěl k výhře Přední Kopaniny nad Libuší 3:2. 

Jan Šrédl - Zlíchov naskočil na vítěznou vlnu. Po výhře nad Zbraslaví si poradil s 1999 Praha. On k tomu přispěl dvěma góly.

Leo Bužík - Téměř jako v každém utkání se prosadil. Z 6 jarních utkání má na svém kontě 8 branek. Proti Zbraslavi se prosadil 2x. Na výhru to nestačilo.

Martin Molík - Krásnou střelou do šibenice se prosadil proti Uhelným Skladům. Bohužel ani jeho branka nepřispěla k prvnímu jarnímu vítězství Slovanu Bohnice.

Jakub Panýrek - prosadil se dvakrát v utkání, vždy to bylo po samostatném úniku. Dvě stovky fanoušků jeho góly pořádně oslavily.

Útok:

Jan Mandlík - Zbraslav dlouho prohrávala na hřišti Radotína. Vypadalo to, že si žádné body neodveze. On v posledních 5 minutách dal dvě branky a zmrazil příznivce Radotína.

Martin Ondruš - Bohnice ve druhé půli Uhelné Sklady lehce přitlačily a sahaly po bodu. On dvěma góly utkání překlopil na stranu Uhelných Skladů a stále vede tabulku střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 13:24 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.