HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzim máme v 1.B třídě skupiny B a půlmistrem se, pro mnohé nečekaně, stal sokolský Bavorov, který drží dvoubodový náskok na druhé Střelské Hoštice. Následuje velice vyrovnaný střed tabulky, kde jsou týmy od třetího až do jedenáctého místa vměstnané do rozdílu až neuvěřitelných pěti bodů. Závěr tabulky patří Netolicím, které ale díky vítězství v posledním kole mají nadále velkou šanci na záchranu. Statistiky už ale necháme stranou a podíváme se na to, kteří hráči za třináct uplynulých kol zářili.

Střelské Hoštice dokázaly hodně svých zápasů vyhrát tím nejtěsnějším možným způsobem. Svůj podíl na tom měl i brankář Tomáš Vlk, jehož zákroky někdy až fascinovaly publikum. 

Vlachovo Březí sice inkasovalo hodně branek, ale svůj vysoký standard si držel každé utkání Martin Kukla, na kterého se trenér František Fencl mohl spolehnout. To štěkeňský kormidelník Jan Maršala si nemohl vynachválit služby svého stopera Ondřeje Pavlíka a ve Strakonicích dokázal skvělé výkony podávat univerzál Ondřej Bambásek.

Po zranění se k fotbalu vrátil vacovský Dominik Vítovec, který se probojoval do základní sestavy a střílel důležité góly pro svůj tým. Během podzimu se také do pozice důležitého článku týmu probojoval svými výkony Tomáš Kovář, a i přes četná zranění v týmu dokázal bělčický prapor držet Martin Ráž, jenž přidal na své konto během podzimu devět branek a nespočet asistencí. Jednoznačně nejviditelnější postavou soutěže se stal kapitán Bavorova Jiří Funda. Exligový hráč nejen, že tvořil hru Bavorova, ale dokázal střílet i důležité góly pro svůj tým. Poslední členem záložní řady je už ikona sedlického fotbalu Zdeněk Mikeš, kterému role trenéra a hráče naprosto vyhovuje.

Dvojice útočníků dala během třinácti kol dohromady skvělých čtyřiadvacet branek. Volyňský útok táhl s devíti přesnými zásahy Jiří Brabec a nejlepším střelcem soutěže se s patnácti góly stal Jakub Varyš z Bavorova.

Vybrat tu jedenáctku nejlepších nikdy nebývá jednoduchá a za zmínku stojí aspoň pár dalších hráčů, kteří byli pro svůj tím těmi nejužitečnějšími. Z letních posil Bavorova vyčníval vysoko také středopolař Rostislav Tomek. Další letní příchod se povedl v Dražejově, kam se přesunul za svým bratrem Václavem Martin Šrámek, který byl u většiny vstřelených branek svého týmu. Chelčice se mohli spolehnout na Hryhoria Buzhdyhana a dokud nepřišlo zranění, tak ofenzivní choutky Vlachova Březí táhl šestigólový Michal Novotný. Zranění brankářské jedničky Bělčic nabídlo příležitost Tomáši Skalovi, který se této šance chopil a Bělčice s ním nepoznali hořkost porážky. Za zmínku také ještě stojí výkony Pavla Rejška, který táhl Hoštice za jejich pohádkou.

Takhle bychom tu mohli pokračovat až do zítřejšího rána. Za zmínku by totiž stál ještě jak vliv Pavla Záleského na Stachy, tak i výkony Davida Dumského, nebo Petra Miesbaura. Fotbal je ale kolektivní sport, a i přes špatný podzim si nasazení svých hráčů váží například Roman Mužík, jehož přístup jeho svěřenců někdy i dokázal překvapit. Jedenáctku podzimu ale už dobře známe a nezbývá už nic jiného, než rozhodnout o hráči podzimu. O něm ale rozhodnete právě vy, fanoušci!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.