HISENSE SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 21.10.2023

0

Ve 12. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Jan Melč (Janov) - V zápase s Pustověty držel svůj tým několika skvělými a těžkými zákroky. Odměnou mu bylo nejen vítězství, ale také čisté konto, které si za svůj skvělý výkon zasloužil.

 

David Minařík (Hředle B) - Na pozici defenzivního záložníka odvedl kvantum černé práce, která byla v těžkém utkání s Kněževsí velmi důležitá. Jeho síla v osobních soubojích a jistota na míči byla pro rezervní tým velmi důležitá.

 

Milan Polák (Lubná) - Profesorský výkon na pozici stopera předvedl tento zkušený mazák v zápase s Lužnou. Nejen že si skvěle dirigoval obranu a hráče před sebou, držel defenzivu, ale také zásoboval své spoluhráče přesnou rozehrávkou a míči za obranu, které představovaly pro Spartu obrovské nebezpečí. Připsal si i asistenci.

 

Josef Pfejfer (Jesenice) - Další hráč, který na pozici defenzivního záložníka odvedl mraky práce a důležitý byl i při mezihře. Zkušený fotbalista musel čelit rychlým mladíkům Pavlíkova a svou roli zvládl na výbornou. I díky němu brala Jesenice velmi cenné vítězství.

 

Jiří Urban (Městečko) - Neúnavný a velezkušený fotbalista je oporou Městečka, což dokázal i v utkání se Senomaty. Berany srazil jedním gólem a několik dalších jich připravil. Role asistenta převládala nad úlohou střelce a na důležitém vítězství, které se nerodilo snadno, měl velký podíl.

 

Adam Trejbal (Lubná) - Ve středu hřiště kraloval, otevřel skóre utkání a připsal si i několik asistencí. Sám mohl dát další branku, ale z brankové čáry hlavičkoval jen do břevna. I tak ale byl jedním z nejlepších na hřišti a jeho výkon nelze přehlédnout.

 

Lukáš Fiška (Kněževes) - Ve středu hřiště odvedl obrovské penzum práce. Šla přes něj většina kněževeských akcí a v utkání byl velmi vytíženým hráčem. Chválou na něj nešetřil ani trenér Rostislav Hertl. Mladík byl také jediným ve svém týmu, kdo se dokázal gólově prosadit a díky němu bere Kněževes alespoň bod.

 

Dominik Varyš (Lubná) - V Lužné to byl jeho zápas. Připsal si asistenci, připravil další šance, ale především sám vsítil čtyři góly, kterými sestřelil soupeře. Lubné se zápas povedl a hlavní tváří Baníku byl právě tento hráč.

 

Dominik Dolák (Tatran) - Dva góly z penalty nebyly jediným počinem, který tento nadstandardní hráč na okresní úroveň v zápase zařídil. Zejména svému parťákovi v útoku připravil luxusní nahrávky, po kterých padaly góly. Velmi důležitý pro svůj a nebezpečný pro každou obranu soupeře.

 

Jan Beneš (Tatran) - Na hřiště přišel až v průběhu zápasu, i tak mu to stačilo na hattrick. První gól byl jednoduchý, ale zejména ten druhý stál za to! Vymetená šibenice byla doslova gólovou parádou!

 

Quenti Thomas Matthieu Gabriel (Městečko) - Tak zní jméno nové posily Městečka, která se uvedla hned hattrickem. Hráč francouzské národnosti na nic nečekal a hned při svém debutu pálil ostrými! Nebýt jeho hattricku, Ohnivci by dost možná v Senomatech ztratili.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2023 21:21 do 25.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.