HISENSE SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.10.2023

0

Ve osmém kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence, nebo podpoříte někoho jiného?

Do naší sestavy kola se jako první dostal výborný Kraus ze Zavidova, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase se Lhotou a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků a bez něj by určitě Zavidov neuhrál takový výsledek, jaký uhrál. Ukázkou nám může být například jeho zákrok proti najíždějícímu Adamovi z prvního poločasu. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal kvalitní obránce Zlata, jenž se představil v dresu Kladna proti Hostouni a ukázal nám, že hrát dobrý fotbal mu opravdu jde. Dokázal podržet tým vzadu a když bylo třeba, posouval se s týmem i do útočné fáze. Třešničkami na dortu byly jeho srovnávací branky, kterými zajistil svému celku všechny tři body. Skvělý výkon. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je Petr z Lán, který se ukázal v zápase proti Vranému. Kvalitní výkon kvalitního hráče. K předsvědčivému hernímu obrazu navíc přidal rozhodující branku, kterou ukořistil svému týmu v závěru všechny možné body. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal Havlíček po povedeném zápase se Švermovem. Jeho výkon byl více než nadprůměrný a trenér s ním byl po konci utkání určitě spokojený. Nejenže skvěle plnil své obranné úkoly, ale navíc dokázal vstřelit pojišťující třetí branku, která dala týmu potřebný klid.

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je Ducár z klubu Mšec - Nové Strašecí, který sice nevstřelil proti Libušínu branku, ale dokázal sobě, nám i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní a rozdával mnoho přihrávek, včetně té rozhodující, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Nováka z Dobrovíze, který si nejenže připsal branku a přispěl tak k vysoké výhře nad Hředlemi, ale také předvedl nadprůměrný výkon a proto si zasloužil místo v naší nejlepší jedenáctce. Velko - Doberský střelec Stříška, hráč minulého kola, který si opět vysloužil své místo v sestavě, se předvedl v utkání proti Švermovu, když vstřelil dva góly a pomohl tak svému celku k výhře o tři branek. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Paluka z Libčic pomohl dvěma góly zajistit svému celku výhru proti soupeři z Braškova a velkou měrou tak nasměroval svůj celek, coby kapitán, k vítězství. Parádní výkon v podání tohoto hráče. Dalším článkem sestavy je Kapek, spoluhráč Ducára z Mšece - Nového Strašecí, který dokázal vstřelit dvě branky v absolutním závěru zápasu proti Libušínu a rozhodnout tak o výhře svého klubu. Možná nejvíc úctyhodný výkon kola, to však posuzujete vy.

 

Sejpka ze Zavidova předvedl nadprůměrný výkon v zápase se Lhotou, když si dokázal vypracovat mnoho šancí a měl smůlu, že ani jedna z nich neskončila za zády gólmana soupeře. V závěru bohužel hráč musel po faulu odcestovat do nemocnice, jménem redakce držíme palce. Posledním článkem naší sestavy je Reichl z Lán, který se velmi podílel na výhře svého klubu. V závěru totiž srovnal skóre na 3:3 a díky tomu měl následně Petr šanci zápas dotáhnout do vítězného konce. Zaslouženě se tak objevil v naší sestavě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2023 22:01 do 18.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.