HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 01.10.2023

0

Ve sedmém kole soutěže jsme měli možnost být svědky mnoha skvělých výkonů, které předváděli hráči z mnoha celků. Pojďme se aktuálně podívat na redakcí vybranou nejlepší jedenáctku, která nám toto kolo ukázala, že na to opravdu má. Výběr však musel být vážně velmi úzký, takže se nedostalo na všechny. Najdete zde i svého oblíbence, nebo podpoříte někoho jiného?

 

Do naší sestavy kola se jako první dostal bravurní Javůrek z Lán, který dokázal předvést skvělý výkon v zápase proti Libčicím a svůj tým podržet, když bylo potřeba. Ukázal nám mnoho výborných zákroků, včetně vicero pochytaných samostatných nájezdů soupeře, a bez něj by určitě Lány neuhrály takový výsledek, jaký uhrály. První obrannou složkou našeho úzkého výběru se stal mladičký obránce J. Vitner, jenž se představil v dresu Hředel proti Velké Dobré a ukázal nám, že i přesto, že je mu jenom šestnáct let, dokáže nastoupit v základu proti soupeři jako je Dobrá a předvést úctyhodný výkon. Do sestavy ho zařazujeme kvůli jeho soběstačnosti v tomto kole. Druhou složkou našeho kádru, co se obrany týče, je Neužil z Mšeci - Nového Strašecí, který se ukázal v zápase proti Zavidovu. Obránce zvládal nejen své defenzivní úkoly, ale také se v zápase dokázal gólové prosadit, čímž svému celku napomohl k vysoké výhře o čtyři branky. Kvalitní výkon kvalitního hráče. Třetím členem sestavy kola se po zásluze stal Neužilův spoluhráč Sklenka, kterému se zápas se Zavidovem také povedl. Jeho výkon byl více než nadprůměrný a trenér s ním byl po konci utkání určitě spokojený. Nejenže skvěle plnil své herní úkoly, ale navíc dokázal vstřelit rovnou dvě branky a zajistil tak svému klubu všechny tři body .

 

Přesouváme se na zálohu. Prvním členem zálohy sestavy kola je Rus z Lán, který díky tomu, že vstřelil dvě branky proti Libčicím, dokázal sobě, nám i trenérovi, že dokáže hrát velmi dobrý fotbal. Na place byl aktivní, rychlý a mrštný, čímž se propracoval do role, ve které se často zapojoval do hry. Velmi dobrý výkon. Dále se přesouváme na Fotra z Hostouně, který si nejenže připsal dvě branky a přispěl tak k výhře nad Lhotou, ale také předvedl nadprůměrný výkon a proto si zasloužil místo v naší nejlepší jedenáctce. Další dvougólový střelec, braškovský Zábranský, se předvedl v utkání proti Libušínu, když když mimo dvě vsítěné branky pomohl celku svým osobitým výkonem k remíze. Velmi povedený zápas pro skvělého hráče. Fujdiar z Libušína pomohl svým vyrovnávacím gólem zajistit svému celku alespoň remízu proti Braškovu, čímž pomohl Libušínu k bodovému zisku, který je pro celeki ohromně důležitý. Kvalitní výkon v podání tohoto hráče. Dalším článkem sestavy je Kaválek, střelec z Kladna, který zvládl vstřelit nádnerný gól z přímého kopu proti Švermovu a zajistil tak týmu všechny tři body. Do sestavy kola tak zaručeně patří.

 

Šikanedr z Hostouně měl lví podíl na výhře svého klubu proti Lhotě. Pro tým to byla první výhra sezóny a mladíček se dvěma góly zapsat do střelecké listiny. Skvělý herní projev. Posledním článkem naší sestavy pro toto kolo se stal Racocha z Dobrovíze, který proti Vranému zapsal hattrick a opět předvedl, že je velmi kvalitním hráčem a důležitou složkou dobrovizského kádru. Anketu již jednou vyhrál, pro koho rozhodnete tentokrát?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2023 12:51 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.