HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 30.09.2023

0

Je za námi 7. kolo, které se neslo ve znamení ztrát favoritů. V soutěži už tak nemáme mužstvo, které by neprohrálo. Rezerva Lišova vystřídala na čele Bavorovice, které zaslouženě prohrály doma s Týnem. Třetí místo drží mužstvo Mokrého, které doma překvapivě padlo s Novými Hrady. Na posledním místě se krčí s jedním bodem rezerva Kamenného Újezdu. Jen o dva body víc má nováček soutěže Úsilné. Svým favoritům nezapomeňte posílat hlasy až do středy do 12:00!

V brance nejvíce zaujal David Plojhar z Lipí, který v zápase proti Chrášťanům naskočil v brance po několika letech a vůbec si nevedl špatně. V obraně je Jiří Herza z Týna, který v Bavorovicích vstřelil jednu branku a ozdobil tak svůj skvělý výkon v defenzivě. Adrian Ragaň z Nových Hradů svou brankou rozhodl o cenném vítězství v Mokrém a Milan Klabouch z Lišova sice branku nevstřelil, ale hrál výborně a neustále zatápěl dívčické defenzivě. V záložní řadě je Milan Tomka z Týna, který vstřelil hattrick v Bavorovicích a byl tak hlavním stůjcem překvapivé výhry. Petr Janovský z Nových Hodějovic vstřelil vítěznou branku v derby proti Mladému. Matěj Fürst ze Čtyř Dvorů táhne svůj tým skoro v každém zápase a ani v Kamenném Újezdu tomu nebylo jinak, kde vstřelil dvě branky. Jaroslav Zedek z Boršova patří k hlavním pilířům týmu a i tentokrát se zapsal mezi střelce, tentokrát se prosadil dvakrát. V útoku je Jakub Fiktus z Lišova, který vstřelil hattrick Dívčicím a byl tak hlavním strůjcem vysokého vítězství. František Benhák z Boršova vstřelil dvě branky do sítě Úsilného. Posledním členem sestavy je Tomáš Tengl z Lipí, který vstřelil vítěznou branku proti Chrášťanům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2023 18:28 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.