HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 23.09.2023

0

8. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám jako vždy přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Roman Mareš (SK Slaný "B") - Na půdě Kladna předvedl několik těžkých a důležitých zákroků. Má velký podíl na slánském tříbodovém zisku.

 

Patrik Nehoda (FK Kosoř) - V zápase s Rakovníkem se z pozice pravého záložníka dostal na pozici pravého beka a zvládl to skvěle. Hrál s přehledem, nechyboval a neustále podporoval útok.

 

Timothy Pelikán (FK Jinočany) - V utkání s Jílovištěm si připsal gól i asistenci. Hrál jistě, zkušeně a odbránil všechno, co měl.

 

Jan Rajnoch (TJ Jíloviště) - Dal dva góly, v závěru mohl zkompletovat i hattrick, a vystřelit tak svému týmu bod. Dozadu si odbránil to, co měl a ani za jednu inkasovanou branku nemohl.

 

Kryštof Koutek (SK Votice) - Na to, že je mu teprve šestnáct let, odehrál utkání s Berounem na pozici stopera s velkým přehledem.

 

Filip Šrajn (TJ Kovohutě Podlesí) - V poslední době patří vždy k nejlepším hráčům na hřišti. V derby se Spartakem svůj jako vždy poctivý výkon vylepšil vyrovnávací brankou na konečných 1:1.

 

Tadeáš Balík (SK Spartak Příbram) - V derby s Podlesím odvracel z pozice defenzivního záložníka veškeré centrované míče a byl u všeho důležitého.

 

Milan Černý (FK Kosoř) - Jako vždy patřil k nejlepším mužům na hřišti. Nejen fotbalově, ale také organizačně. Neustále mluvil na své spoluhráče, dirigoval je a pomáhal jim. Ukázkový kapitán.

 

Marek Vašák (FK Kosoř) - Zejména ve druhé půli zápasu s Rakovníkem odebíral balóny, četl hru, pokoušel se vyvážet míče dopředu a stále na něm byla vidět snaha o to strhnout vítězství na kosořskou stranu.

 

Jiří Ježdík (TJ Viktoria Vestec) - Každá jeho standardní situace byla jako vždy nebezpečná. Navíc vstřelil dva góly.

 

Edis Šahini (TJ Sokol Tuchoměřice) - Dvěma přesnými trefami sestřelil Klecany.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2023 23:32 do 28.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.