HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 17.09.2023

0

Sestava kola pro 7. kolo je tu! Můžete hlasovat pro své oblíbence už teď!!! Do jedenáctky se vešel např. Hrdinský střelec ze šlágru Strašnic proti Kolovratům, dvougólový střelci nebo brankář Klánovic s čistým kontem.

Brankářem kola byl vybrán Jakub Kotrba (FK Klánovice) vychytal čisté konto na hřišti TJ Junioru Praha při výhře svého týmu 0:4. Na jejich umělé trávě to pro brankáře není nic jednoduchého. Společně s ním je v sestavě kola kapitán Klánovic Daniel Bartoň, který svým gólem a asistencí přispěl k vítězství.

 

Velmi zajímavým zápasem byl souboj Kyjí s Uhříněvsí, který skončil 3:2. Z tohoto zápasu se do sestavy kola dostali hned tři hráči.Méně šťastnější po zápase byl Marek Červinský (SK Uhříněves B). Byl u všeho podstatného svého týmu vstřelil dva góly ale také ještě obdržel červenou kartu. Naopak dvojce z Kyjí, Martin Dvořák a Tomáš Vytlačil budou o poznání veselejší. První jmenovaný odstartoval obrat svým gólem v 75 minutě a druhý jmenovaný Tomáš Vytlačil dvěma góly obrat dokonal, kdy druhý gól padl v nastavení.

 

Jan Luptavský (SK Union Vršovice B) jako správný kapitán svým vedením dovedl Vršovice k dalším 3 bodům při vysokém vítězství 5:2 nad FK Újezd nad Lesy.

 

Ve šlágru tohoto kola mezi Strašnicemi a rezervou Kolovrat byly úspěsnější hosté, kteří zápas vyrovnali z 0:2 a v deseti lidech nakonec zvítězili těsně 2:3. O vyrovnávající branku se postaral František Hruška a o třech bodech rozhodl Edward Dominik Tregler.

 

Marek Holinka (JM Chodov) vstřelil dvě branky ve venkovním zápase proti ČAFC B a rozhodl tak o vysoké výhře 1:5. Jan Štaubr (SK Ďáblice B) se zapsal na střeleckou listinu gólem na konečných 1:2 pro hosty v 75. minutě. Posledním hráčem sestavy koly je Jan Kočí (Spartak Hrdlořezy) a je to díky dvěma gólům proti AFK Slavia Malešice

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2023 09:44 do 20.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.