HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 09.09.2023

0

Sestava kola je po týdnu znovu tady a v ní dalších jedenáct hráčů, který ve víkendovém kole oslnili nejvíce. Z rozestavení 3-4-3 je patrné, že nejvíce zářily ofenzivní hvězdy, ale ani obránci s brankařem se nenechali zahanbit, bohužel utkání Nové Hodějovice - Boršov "B" se neodehrálo, takže sestavu budeme muset o tyto hráče ochudit. Pro svého favorita můžete hlasovat až do středečního poledne, kdy bude hlasování ukončeno a s vítězem bude v nadcházejících dnech opět zveřejněn rozhovor!

V brance je Martin Valtr z Týna nad Vltavou "B", který vychytal útočníky Kameňáku a dokonce si připsal čisté konto jako jediný gólman v tomto kole. V obraně je Libor Szojka z Mladého "B", který vstřelil jednu branku v Chrášťanech, Štěpán Hájek z Dívčic několikrát zachránil svůj tým v Úsilném od inkasovaného gólu a Martin Průša z Lišova "B" odvedl ve šlágru kola proti Mokrému dobrou práci a nenechal ofenzivní hráče dostat se na dostřel brankáři. V záloze je Petr Babka z Bavorovic, který tradičně zásoboval spoluhráče přihrávkami a svým výkonem pomohl ke třem důležitým bodům. Jan Stiskala z Nových Hradů vstřelil vítěznou branku proti rezervě Čtyř Dvorů, Pavel Hezoučký z Dívčic vstřelil čtyři branky v Úsilném a druhý nejlepší střelec David Maruška z Týna "B" zase přispěl k pohodovédomácí výhře dvěma góly. V útoku je Radek Hanousek z Bavorovic, který vstřelil dvě branky v Lipí. Nejlepší střelec soutěže Petr Kandl z Lišova "B" vstřelil čtyři branky do sítě Mokrého a byl tak hlavním strůjcem cenného vítězství a Josef Vokáč z Mladého "B", který vstřelil vítěznou branku v Chrášťanech. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 23:36 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.