HISENSE SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 09.09.2023

0

6. kolo I.A třídy sk. A je minulostí a my vám jako obvykle přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Daniel Šedivý (TJ Jíloviště) - Proti Nelahozevsi předvedl několik důležitých zákroků, kterými podržel svůj tým.

 

Richard Culek (FK Kralupy 1901) - Obránce Kralup ve svých devětačtyřiceti letech opět bez problému odehrál celé utkání, a to i proti běhavým mladíkům Spartaku. Jistý, zkušený a téměř bezchybný výkon.

 

Petr Hájek (TJ Dynamo Nelahozeves) - Nelahozevský stoper výrazně pomohl Dynamu svými zkušenostmi a proti Jílovišti se podílel na prvním bodovém zisku v této sezoně.

 

Filip Šrajn (TJ Kovohutě Podlesí) - I přesto, že tohle není jeho přesná pozice, jsme mu zde museli najít místo. Defenzivní záložník Podlesí toho proti Berounu jako vždy hodně naběhal, svedl nespočet soubojů a byl velice silný na balónu.

 

Dominik Žďánský (SK Rakovník) - Podílel se na všech čtyřech gólech Rakovníka proti Kladnu. Na ten vlastní přihrál, tři sám dal. Hvězdný výkon.

 

Jiří Ježdík (TJ Viktoria Vestec) - Proti Sedlci-Prčice si připsal tři asistence a jeho skvěle zahrávané standardní situace vždy nadělaly hostující defenzivě starosti.

 

Tomáš Říha (SK Votice) - Do utkání se slánskou rezervou nastoupil se svalovým zraněním. I přesto ale podal výborný bojovný výkon a svou zarputilostí strhl domácí k cestě za vyrovnáním.

 

Petr Ježdík (TJ Viktoria Vestec) - Velice aktivním výkonem a dvěma vstřelenými góly se výrazně podílel na vysokém vesteckém triumfu nad Sedlcem-Prčice.

 

Štěpán Janíček (FK Kralupy 1901) - Proti Spartaku vytvořil svým spoluhráčům několik gólových šancí, což potvrzuje i to, že na dvě třetiny vstřelených gólů Kralup si připsal asistenci. Velice slušný výkon.

 

Luboš Krejza (FK Kralupy 1901) - Dvěma přesnými hlavičkami rozhodl o kralupské výhře nad Spartakem Příbram.

 

Zdeněk Volek (SK Slaný "B") - I přesto, že proti Voticím i nějaké šance nedal, ve druhé půli vsítil dvě branky, které nakonec znamenaly remízu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 23:11 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.