HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 30.08.2023

0

1. kolo I.A třídy sk. A je až na jedno odložené utkání minulostí a my vám opět přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté znovu můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Tomáš Boudník (TJ Kovohutě Podlesí) - Za stavu 1:0 pro svůj tým vychytal Votice ve třech stoprocentních příležitostech. Muž zápasu.

 

Antonín Valášek (TJ Sokol Tuchoměřice) - Proti Spartaku Příbram musel nastoupit netradičně na pozici levého obránce a zvládl to skvěle. Jezdil dopředu i dozadu, nechyboval a podporoval ofenzivu.

 

Stanislav Komínek (FK Jinočany) - V utkání v Rakovníku si odehrál to, co měl. Byl ve všech důležitých soubojích, zejména v těch hlavičkových byl bezchybný.

 

Jakub Šibrava (TJ Jíloviště) - Mladý stoper Jíloviště vyhrával v Berouně hlavičkové souboje i s vyššími protihráči a směrem dozadu hrál velice poctivě.

 

Marek Truhlář (SK Kladno "B") - V utkání s Kralupy odbránil na pozici pravého beka všechno, co měl, a navíc už ve 4. minutě otevřel skóre utkání.

 

Darko Stojanovski (SK Slaný "B") - I přesto, že proti Nelahozevsi neproměnil několik dobrých příležitostí, byl velice aktivní, měl často balón na kopačkách a pro hostující obranu představoval nebezpečí.

 

Michal Pivrnec (FK Jinočany) - Proti Rakovníku toho naběhal opravdu hodně a zaznamenal i několik vybojovaných míčů.

 

Tomáš Šorna (TJ Jíloviště) - Kapitán Jíloviště rozehrával proti Berounu většinu akcí svého týmu a po celých devadesát minut hnal svoje mužstvo za tříbodovým ziskem.

 

Matěj Podzemský (TJ Jíloviště) - Mladík, který na půdě Berouna hýřil pohybem, nebál se jít do kličky a připravoval šance pro své spoluhráče. Velice aktivní výkon zejména směrem dopředu.

 

Ondřej Dvořák (MSK Klecany) - Když to nešlo jeho spoluhráčům, vzal to na sebe on. Třiatřicetiletý Ondřej Dvořák obral svým vítězným gólem proti Vestci Viktorku o první body v sezoně.

 

Jakub Bokša (SK Kladno "B") - Proti Kralupům dokázal podržet balón vepředu, podstupoval souboje a připsal si asistenci na vítězný gól Jana Dudy.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.09.2023 21:38 do 03.09.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.