SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Čtvrté kolo Sport Invest 1.A třídy skupiny B je minulostí a na řadu je vyhlásit nejlepší jedenáctku uplynulého týdne. V dresu Brandýsa podal skvělý výkon David Folwarczny, ze své výkony se však nemusí stydět ani David Václavík nebo Martin Janda a další hráči. Kdo se stane hráčem kolem? Nezapomeňte, že je to ve Vašich rukou! 

Zápas mezi Mělníkem a Viktorií Radim přinesl zajímavý a na góly bohaté střetnutí, v němž odehrál skvělý zápas Radek Miřatský. Jednačtyřicetiletý útočník Pšovky vstřelil úvodní gól a svým výkonem inspiroval tým k vítězství 4:2 Pro Miřatského to byla druhá trefa v řadě a fanoušci už se určitě těší, co předvede v dalším kole. V dresu Radimi odehrál slušný zápas Václav Bellada, který své spoluhráče zásobil přesnými přihrávka a během prvního poločasu mohl vstřelit gól, ke kterému domácí fotbalisté se štěstím zabránili.

 

Brandýs nad Labem si ve čtvrtém kole s chutí zastřílel proti Luštěnicím a velký podíl na tom má David Folwarczny, který potvrdil svou skvělou formu a do sítě hostů vstřelil během prvního poločasu dva góly. Závěr prvního poločasu korunoval jízdu Brandýsa šestým gólem Jan Stross, jehož nádherná střela zamířila k překvapení všech pod břevno. Srdcař Brandýsa nad Labem také nesmí v naší sestavě chybět, Stross totiž nepatří mezi tradiční střelce a byla by škoda si jeho ojedinělého gólu nevyšimnout.

 

Zápas mezi Jedomělicemi a Sokolem Klecany nabídl nádhernou fotbalovou podívanou, kterou okořenilo devět gólů. Klecany dokázaly otočit vývoj zápasu a nakonec zvítězily venku 6:3. V dresu domácího týmu zazářil Martin Janda, když vstřelil během střetnutí dva góly, stejně jako na opačné straně Josef Gabčo. Oba hráči odehráli skvělý zápas, důvod k radosti a spokojenosti však měl po závěrečném hvizdu pouze hostující Gabčo.

 

Daniel Hruška o víkendu předvedl v dresu Velimi skvělý výkon, a přestože dmácí prohráli se Slaným 2:0, patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Hruška několikrát nebezpečně vypálil a v závěru zápasu dokonce orazítkoval břevno, nakonec se mu však síť rozvlnit nepodařilo. Nemusí však příliš zoufat, protože jeho individuální výkon nezůstal bez povšimnutí. Pozornost si zaslouží také Petr Špringr z Čelakovic, který proti Poříčanům předvedl skvělý výkon, pral se o každý míč a jeho gól, který vstřelil po hodině hry, byl nakonec vítězný. UNION doma zvítězil nejtěsnějším rozdílem 1:0.

 

Bohumil Nádeníček a Václav Kohout předvedli na hřišti Doksů skvělý střelecký výkon a výraznou měrou se zasloužili o hladké vítězství Horek nad Jizerou 6:0. Zatímco Bohumil Nádeníček potvrdil střeleckou formu dvěma góly, Václav Kohout dokonce zaznamenal hattrick. Libice nad Cidlinou po penaltovém rozstřelu zvítězila na hřišti Červených Peček 2:1 a obrovskou zásluhu na tom měl brankář David Václavík, který svůj tým podržel několika skvělými zákroky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.