HISENSE SESTAVA KOLA - 2.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 13.08.2023

0

Úvodní kolo nabídlo zajímavé výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do ALL-STARS TEAMU dostal a komu dáte svůj hlas?

BRANKÁŘ:

Filip Halamíček - I přes prohru v poměru 0:3 kopřivnického nováčka na hřišti Starého Města předvedl několik opravdu povedených zákroků. Hlavně díky němu byla Tatra ještě o poločase ve hře o body.

 

OBRANA:

Ivan Martinčík - Zkušený obránce Bystřice, který si zahrál i první ligu za Příbram, byl tradičně skálopevnou oporou v obraně domácího mužstva i při úvodní vysoké výhře proti petrovické Lokomotivě.

Ondřej Skotnica - V zajimavém souboji dvou z hlavních favoritů na postup se blýskl jedním gólem a přispěl k remíze 3:3.

Vojtěch Smilowski - Letní posila staroměstských ukázala své kvality i v úvodním souboji s Kopřivnicí. Bývalý vratimovský obránce přidal navrch jednu branku.

 

ZÁLOHA:

Petr Němec - Zkušený devětadvacetiletý záložník Raškovic přispěl k remíze v Dobraticích dvěma góly a skvělým výkonem.

David Cileček - Při výhře Baníku na hřišti Horní Suché si připsal jeden gól a jednu asistenci. Hru svého týmu řídil, dirigoval a tvořil.

Lukáš Baron - Jeden z hlavních kandidátů na hráče kola a prozatimní lídr tabulky střelců! Při tříbodovém zisku Bystřice s Lokomotivou Petrovice vsítil čtyři branky!!!

Tomáš Izaiáš - Osmadvacetiletý albrechtický záložník si přenesl střeleckou formu z přípravy také do soutěže a ukázal, že může gólově nahradit odchozího Chumchala.

 

ÚTOK:

Ondřej Kostka - Jeho Petřvald sice těsně podlehl Kozlovicím,ale Kostkovo zklamání mohly mírnit dvě vstřlené branky branky.

Ondřej Švrček - Tichavský útočník v utkání se Smilovicemi gólově zářil. I přesto, že na hřiště přišel až po poločasové pauze, hned za minutu ukázal svůj klid v koncovce. Tříbodový zisk domácích navíc o osm minut později potvrdil vítěznou brankou.

Martin Krpec - Kozlovice do sezóny vstoupili vítězně i díky jeho dvougólovému příspěvku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.08.2023 11:18 do 16.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.