SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

V naší pravidelné rubrice Sestava kola vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulých zápasů. Hlasujte pro svého favorita a pomožte mu stát se hráčem kola, se kterým ještě v tomto týdnu uděláme rozhovor.

Aleš Matyásko (Sokol Struhy)- Gólman Struh si v druhém zápase sezony připsal čisté konto a několika zákroky nedovolil Jabkenicím skórovat. Nejdůležitější zákrok si připsal v 38. minutě, kdy vytáhl utaženou střelu domácích na břevno.

Jan Dobruský (SK Ledce)- Podruhé za sebou je Jan Dobruský v sestavě kola. Zasloužil se o to především krásným gólem z poloviny hřiště, kdy přehodil vyběhnuvšího brankáře Pěčic. Pomohlo mu také, že se jako jeden z mála obranců Ledců nezranil.

Radek Pýcha (SK Skalsko)- Další borec, který se do sestavy kola dostal podruhé. Tentokrát vstřelil jedinou branku svého týmu a ne jen tak ledajakou. S rohu vápna vymetl všechny pavučiny Strašnovské branky.

Martin Baborák (FC Nemyslovice)- Bek Nemyslovic si v utkání s Žerčicemi připsal jednu branku a i díky němu nakonec domácí brali bod. Na hlavě měl v druhé půli ještě jeden gól, ale orazítkoval pouze břevno.

Martin Šturma (TJ Žerčice)- Svou brankou třináct minut před koncem snížil na 2:3 a podnítil tak svůj celek k vyrovnání, které se nakonec podařilo.

Martin Kraus (SK Ledce)- Po celý zápas byl aktivní a dělal Pečickým starosti. Jednu branku sám vstřelil a na druhé se výraznou měrou podílel, neboť na něj byla nařízena penalta.

Pavel Šotka (FK Krnsko)- První zápas na Strašnově svému týmu chyběl, teď už ale byl připravený. A náramně. Těsně po poločase dorazil Horky čtvrtým gólem a ty už se tak na nic většího nezmohly.

Jaroslav Michal (Sokol Struhy)- Kapitán týmu těsně po poločasové pauze zvýšil na 2:0 pro hostující Struhy a načal tím kanonádu, která se zastavila až na číslu pět.

Tomáš Čakrt (Kropáčova Vrutice)- Snajpr Vrutice si na své konto připsal dvě branky v zápase se Zdětínem. Nejprve před poločasem zvyšoval na 2:0 a minutu před koncem stvrzoval vítězství brankou na 3:0.

Pavel Doležal (TJ Žerčice)- Útočník Žerčič se výrazně podepsal pod remízu s Nemyslovicemi. Na kontě má dvě vyrovnávající branky. Nejprve na 1:1 a deset minut před koncem upravil skóre na konečných 3:3.

Ales Rychtera (SK Strašnov)- Díky jeho individuální akci Strašnov bleskurychle odpověděl na vedoucí branku Skalska a ještě před poločasem tak stihl vyrovnat na 1:1. Tímto výsledkem celé utkání skončilo.





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.