HISENSE SESTAVA ROKU - Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane hráčem sezóny? To už je na vás. Nebylo to vůbec jednoduché vybrat pouze jedenáctku hráčů,ale víc se jich na hřiště nevejde. I proto Vám nabízíme lavičku náhradníků. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momenty sezóny.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář:

Jan Majstršin (TJ Sokol Leština) - Jednička v bráně druhého celku tabulky.Podával dobré výkony, v důležitých momentech držel svůj tým a vysokou měrou pomohl k druhémí místu v tabulce a druhé nejlepší obraně v lize. Jeho dobré reflexivní zákroky přiváděly ostatní k šílenství. V sezóně udržel osm čistých kont. 

 

Obrana: 

Jordan Cakirpaloglu (TJ Sokol Bratrušov) - Držel vysoký standard po celou sezónu a patřil k jistým článkům obrany Bratrušova. Z pozice obránce dokázal vstřelit pět branek a obdržel sedm žlutých karet. 

Kamil Šafář (FC Juventus Mohelnice) - Zadák mistrosvkého celku. I když už ne tak rychlý, tak má velký přehled na hřišti a je to organizátor zadních řad, výborný hlavičkář, je spolehlivý a správný hecíř. V sezóně vstřelil dvě branky a obdržel čtyři žluté karty. 

Jiří Hobler (TJ Sokol Leština) - Hráč, který nechyběl snad ani minutu a stále i ve svém věku okres převyšuje. Důležitý hráč zadních řad Leštiny. V sezóně dokázal vstřelit sedm branek a připsal si dvě žluté karty.

 

Záloha: 

Petr Erneker (FC Juventus Mohelnice) - Záložník mistrovského celku. Má velký přehled na hřišti, výborně čte situace, uklidní hru, dokáže výborně zakončit je to střelec důležitých gólů. Vše řeší s nadhledem a pozbuzuje své spoluhráče. V sezóně vstřelil sedm branek a obdržel dvě žluté karty. 

Lukáš Kováč (Sk Petrov-Sobotín) - Podával výborné výkony, hlavně během jara táhl svůj tým v popředí tabulky. V sezóně nastřílel dvaadvacet branek a prozatím je druhým nejlepším střelcem soutěže. Obdržel tři žluté karty a jednu červenou. 

Petr Pelech (TJ Baník Staré Město) - Po celou sezónu patří ke klíčovým hráčům Baníku. Nejproduktivnější hráč celé ligy, vstřelil čtyřiadvacet branek a spoustu jich připravil svým spoluhráčům. I když je jeho tým až na desátém místě, tak právě Staré Město má nejlepší útok v soutěži a nejlepšího střelce soutěže. 

Tomáš Horký (TJ Sokol Jestřebí) - Kapitán týmu a zároveň jeho nejlepší střelec. S patnácti brankami patří do top 10 střelců soutěže. I při výpadku formy Jestřebí během jara držel vysoký standard a střílel branky. V této sezóně už si připsal jedenáct žlutých karet, což je nejvíc ze všech společně s Jaroslavem Applem. 

 

Útok:

Petr Žák (TJ Sokol Leština) - Útočník druhého celku tabulky, potvrdil své kvality během sezóny a patřil ke klíčovým hráčům svého týmu a podílel se na druhém místě. Nastřílel několikrát hattrick a v této sezóně si připsal jednadvacet branek a obdržel jednu žlutou kartu.

Michal Svačina (FC Juventus Mohelnice) - Útočný zabíják mistrovského týmu. Technicky vyspělý, rychlý, dokáže i dobře bránit, připravuje gólové šance pro ostatní spoluhráče, ze souboujů neuhýbá a je to bojovník tělem i duší. V sezóně nastřílel dvacet branek a velkou měrou se podílel na zisku titulu. Jinak obdržel čtyři žluté karty.

Ivo Lazarov (TJ Baník Staré Město) - Podzim ještě odehrál v týmu Velké Losiny. Na jaro se vrátil do Starého Města a ukázal své velké kvality. Během jarní části sezóny nastřílel šestnáct branek. Pěti góly teď v posledním utkání porazil druhou Leštinu a převedl se i proti třetímu týmu tabulky Novém Malínu, když vstřelil čtyři branky. A jinak obdržel jednu žlutou kartu. 

 

Lavička náhradníků: hráči kteří posbírali nominace do sestavy roku buď od svých trenérů nebo soupeřů a zároveň se těsně nevešli do základní jedenáctky sezóny. 

Brankáři: Petr Malinka (FC Juventus Mohelnice), Ondřej Krč (SK Petrov-Sobotín), Tomáš Anděl (TJ Sokol Bratrušov), David Laščák (TJ Sokol Nový Malín).

Obrana: Jan Kužma (TJ Baník Staré Město), Bořivoj Bartoš (TJ Sokol Bratrušov), Antonín Matocha (SK Petrov-Sobotín), Jakub Diblík (TJ Sokol Nový Malín)

Záloha: Jaroslav Appl (FC Juventus Mohelnice), Tomáš Jurenka (TJ Sokol Leština), Lukáš Pospíšil (TJ Sokol Nový Malín), Michal Gargulák (SK Petrov-Sobotín), Roman Morávek (Sk Loštice "B"), Marek Prucek (TJ Sokol Bratrušov)

Útok: Ondřej Dus (TJ Sokol Nový Malín), Michal Obíral (FK Úsov), Daniel Pantlík (TJ Sokol Bratrušov), Adam Žák (FK Šumperk "B"), David Richter (FC Dubicko)

 

Většina přiložených fotografií je od Jakuba Talpy, tímto děkujeme!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.