HISENSE SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezona 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář

Adam Swaczyna - gólman Hronova byl oporou svého týmu po celou sezónu a i díky jeho výkonům Hronov svoji premiérovou sezónu v I.B zvládl a udržel ji i pro příští rok.

 

Obrana

Ondřej Satranský - obránce Předměřic podával po celou sezónu velmi dobré výkony a výrazně se podílel na skvělé jarní výhře, která vedla k udržení Předměřic v I.B třídě.

Miroslav Grmela - opora zadních řad Velichovek podávala po celou sezóny velmi dobré výkony.

Martin Šolc - má skvělou fyzičku a umí zahrát, jak do ofenzivy, tak do defenzivy. V Sezóně se prosadil patnáckrát!

 

Záloha

Vojtěch Svatoň - střední záložník Černilova jde do každého zápasu naplno, je aktivní a tvoří hru. V sezóně se dokázal prosadit jedenáckrát.

Pavel Smrček - hráč podzimu pokračoval ve skvělých výkonech i na jaře. Meziměstí se posunulo do první poloviny tabulky. Velký podíl na tom má i Pavel Smrček, který se na dobré sezóně Meziměstí podílel patnácti góly.

Marek Panenka - ofenzivní hráč Velichovek podával přes celou sezónu velmi dobré výkony a jeho produktivita byla znamenitá, dokázal se osmnáckrát gólově prosadit a u mnoha dalších branek asistoval. 

Jan Koblížek - kapitán a tvůrce hry Malšovy Lhoty. I přes zranění si v sezóně připsal 11 branek.

 

Útok

Jan Plšek - suverénně nejlepší střelec soutěže. V sezóně si připsal neuvěřitelných 36 branek a pomohl tak Českému Meziříčí k druhému místu.

Šimon Derner - střelec jara, který se po parádních střeleckých výkonech posunul na druhé místo v tabulce střelců. Po 25. kole má na svém kontě 30 přesných zásahů.

Adam Krejčí - útočník Javornice neměl jaro tak výrazné, jako podzim, i přesto Krejčí dokázal střílet góly v důležitých zápasech a společně s kolegou Josefem Kovaříčkem byli hlavními ofenzivními silami týmu Tomáše Krunčíka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.