HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezona 2022/2023 je minulostí. Po odehraných 26. kolech se jasným vítězem stala Zlatá Koruna s velkým náskokem před druhým týmem Hrdějovic. Na posledním místě tabulky skončil Velešín. Jako každý rok, vám přinášíme ideální jedenáctku právě uplynulého ročníku.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

V bráně jeden ze strůjců úspěchu Hrdějovic Bohuslav Šturma.

V obraně kapitán Hrdějovic a dlouholetá opora Přemysl Kukačka. Michal Kroupa patřil k oporám defenzivy Zlaté Koruny, k tomu nastřílel čtyři branky. Dominik Hrouda patřil opět k oporám Malše Roudné B a konto soupeřů zatížil dokonce šestkrát. 

Pod výbornou sezonu Hrdějovic se podepsal výrazně také křídelník Miroslav Tressl, který kromě devíti branek zaznamenal spousty asistencí. Tomáš Maxa se stal okamžitě po svém přestupu lídrem Ledenic a za tuto sezonu nasázel dvacetpět branek. Nejlepším střelcem se stal ofenzivní tahoun Zlaté Koruny Jan Šebelka, který dal rovných třicet branek. Mezi opory Zlaté Koruny patřil tradičně i Jakub Wágner, který udržoval velice vyrovnanou výkonnost.

Chvalšinám pomohl výrazně Lukáš Fučík, který je táhl střelecky a vstřelil hezkých sedmnáct branek. Stanislav Šálek z Velešína prožil hořkou sezonu a je otázkou zda tento střelec zůstane po pádu Velešína i na okresní soutěž. Devatenáct branek je výborným počinem, ale ve většině zápasů zůstal střelec Velešína na vše sám. František Persán, jako každým rokem nastřílel spousty branek a i on patřil k oporám Zlaté Koruny.

Náhradníci: Petr Cába (Chvalšiny), Matěj Pokorný, Vojtěch Moudrý (oba Mladé), Miroslav Ješina (Větřní), Lukáš Lenk (Olešnice), Lukáš Konečný (Zlatá Koruna), Filip Bárta (Kaplice B), Martin Benda (Roudné B)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.