HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 10.06.2023

0

Kdo zazářil v 26.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do červnového slosování o televizi značky Hisense.

Vlastimil Mičjan (Titanic Srch) - Pouze jediný tým dokázal ve 26.kole uhájit čisté konto. Brankář Titanicu k tomu přispěl bezchybným a jistým výkonem.

Luboš Musil (FK Přelouč "B") - Přestože jindy bezchybná obrana rezervy Přelouče měla v Ostřešanech několik slabších chvil, zejména díky kapitánovi spousta šancí zůstala nevyužita. Hvězdný okamžik Luboše přišel v 69.minutě, kdy jeho přímák vymetl šibenici branky Ostřešan.

Lukáš Trupl (Titanic Srch) - Již několikrát klepal na bránu Sestavy kola a nyní jeho chvíle nastala. Jako odměna za bezchybný a spolehlivý výkon proti ofenzívě SK Býšť.

Jiří Vencl (SK Mikulovice) - Základní kámen mikulovického catenaccia. Skvěle čte hru a zkušeně diriguje obrannou čtveřici svého týmu.

Jan Hlaváček (SK Starý Mateřov) - Z jeho ofenzivních křídelních výpadů těží všechna útočná esa Mateřova, v souboji s Holicemi především Peter Nägele.

Peter Nägele (SK Starý Mateřov) - S Holicemi to byl jeho velký den! Tři góly dal sám a na vítězný nahrál - skvělé představení.

Filip Gočaltovský (Sokol Rohoznice) - V jeho osobě má Rohoznice pravý tvořivý poklad, navíc s výbornou střelou, což v Křičeni dokázal hned dvakrát.

Jaroslav Vohradník (AFK Ostřešany) - Přes jeho křídlo šla většina útočných akcí AFK s Přeloučí, svou bojovností šel ostatním hráčům příkladem. A jako bonus přidal ve 47.minutě lahůdkový gólový volej.

Vlastimil Křivka (AFK Ostřešany) - Hattrick, to je automatická vstupenka do Sestavy kola. S Přeloučí byl Vlastimil důrazný a produktivní, když má svůj střelecký den, je k neudržení, jako v nedělním utkání.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - V Sezemicích nebyl nejlepší střelec soutěže dlouho vidět, nakopl ho vstřelený gól do šatny. V závěru zápasu exceloval a přivodil hodně vrásek na čela sezemických fanoušků.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Další dva zářezy na pažbě přidal tento snajpr v první půli do sítě Újezdu, v sezóně už dal úctyhodných 27 gólů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2023 15:54 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.