HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.06.2023

0

Ve 27. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Po dlouhé době tu máme souboj hned dvou gólmanů! Oba dva předvedli několik skvělých zákroků, kterými drželi svůj tým nad vodou a v naději na bodový zisk. Oba dva si nakonec připsali po jednom. Michal Pavlíček se ukázal ve šlágru kola, ve kterém navíc zlikvidoval pokutový kop. Ladislav Rác ukázal, že ještě nepatří do starého železa a dalším dobrým výkonem pomohl Beranům v těžkém utkání s Pavlíkovem alespoň k remize.

 

Velmi suverénní a dominantní výkon na stoperu předvedl Ondřej Kolísek. Dirigoval obranu, ta pod jeho vedením fungovala a odměnou mu mohlo být kromě čistého konta také vítězství. V pavlíkovském dresu se utkání povedlo Václavu Hornofovi, který se v naší top jedenáctce objevuje vůbec poprvé! Jeho výkon nakonec stačil v těžkém zápase se Senomaty na bod. Ukázal, že přechod do A-týmu mu vůbec nedělá problém.

 

Jiří Hadrava byl dalším hráčem Ohnivce, který dominoval ve středu hřiště. Znám je svou nepopulární černou prací pro tým, podstoupí velké množství soubojů a když k tomu přidá svou fotbalovost, tak má nominaci do sestavy kola kola v kapse, třeba jako nyní. Dva góly do sítě zavidovského béčka, skvělá práce pro tým a velmi dobrý individuální výkon. To je vizitka kněževeského dua Luboše Malafy a Miroslava Miksy.

 

Maksym Bondarev je motorem žehrovické hry. Dokáže zahrát na každé pozici, je ho plné hřiště a není mu cizí ani střílení gólů. To ukázal znovu proti Olešné, kterou sestřelil dvěma góly a výrazně se podepsal pod důležité vítězství. Mladík Adam Kyncl v dresu Senomat ukazuje, jak se má prezentovat věkem ještě dorostenec v dospělém fotbale. I přes svůj nízký věk velmi nebezpečný fotbalista, který se nebojí si dovolit a sám něco vymyslet.

 

Městečku se v Jesenici příliš nedaří, ale každá série jednou končí. Třeba jako po tomto víkendu, ve kterém zařídil Petr Šnídl oba dva góly svého celku, kterými rozhodl o vítězství. Zejména jeho lob zvedal diváky ze židle! Radek Konvalinka se ve šlágru kola prosadil sice jen jednou, ale bylo ho plné hřiště. Pro svůj tým byl obrovsky platný a nebýt jeho, dost možná všechny body zůstanou v Lužné.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 23:18 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.