HISENSE SESTAVA KOLA - 29.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

29. kolo je minulostí a my vám jako každé pondělí přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Marek Boháč (FK Kosoř) - V utkání proti Nelahozevsi podržel ve druhé půli svůj tým dvěma důležitými zákroky.

 

Jan Mezera (TJ Kovohutě Podlesí) - V zápase proti Kralupům jako obvykle makal dozadu i dopředu, do vápna soupeře posílal nebezpečné centry a vstřelil rozhodující branku utkání.

 

Timothy Pelikán (FK Jinočany) - Utkání s Vestcem odehrál netradičně na stoperu a zvládl to s přehledem. Četl hru, dominoval v soubojích a dodal klid celé jinočanské obraně.

 

Jeremy Šindler (SK Rakovník) - Utkání odehrál jako vždy s přehledem a zaznamenal několik dobrých a důležitých obranných zákroků.

 

Martin Macek (FK Jinočany) - Směrem dopředu asi nejnebezpečnější hráč Jinočan. Mnohokrát se dostal do šance a sám připravoval příležitosti svým spoluhráčům, včetně té, ze které Sedláček vstřelil jediný gól zápasu.

 

Lukáš Dvořák (SK Chlumec) - Na pozici defenzivního záložníka předvedl velice nadstandardní výkon, který korunoval vstřelenou brankou.

 

Ondřej Rýgl (SK Rakovník) - Šestnáctiletý dorostenec po celý zápas s královédvorskou rezervou jezdil, bojoval, hrál s přehledem a nic nezkazil.

 

Marek Pospíšil (FK Jinočany) - Výborně četl hru, získal mnoho balónů, hrál chytře a zpřesňoval hru svého týmu.

 

Josef Obdržal (TJ Ligmet Milín) - Novému Strašecí jednu branku vstřelil, když prosóloval půlku hřiště a pro spoluhráče vytvářel po celý zápas gólové příležitosti, ze kterých si ve finále připsal dvě asistence.

 

Filip Jančí (SK Kladno "B") - Třemi góly sestřelil rezervu Slaného. Skvělý výkon.

 

Jakub Dobiáš (SK Chlumec) - Pro Klecany představoval asi největší nebezpečí z chlumeckých řad, což potvrdil vstřeleným hattrickem, kterým rozhodl zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 19:29 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.