HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

Ve 26. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Do hry nastoupil za zraněného Ladislava Lennera během prvního poločasu a při výhře svého týmu sehrál klíčovou roli. Petr Procházka ukazuje, že je to stále pan gólman! Chycenou penaltou a několika skvělými zákroky pomohl Kněževsi k důležitému vítězství na Olešné. Na pozici stopera ukázal učebnicový výkon Jaroslav Haifler, který čelil spolu se svým týmem prvnímu celku tabulky. Několik skvělých obranných zákroků s dobrou rozehrávkou a chutí útočit, to je vizitka lišanského stopera.

 

Na opačné straně se znovu utkání podařilo Maksymu Bondarevovi. Branku sice nedal, jeho hlavičkový pokus skončil na břevně. Po celý zápas si plnil bezchybně své povinnosti, na hřišti nechal jako vždy všechno, ale ani to na body nakonec nestačilo. Na pozici předstopera se nezvykle představil Jakub Kail. V Pavlíkově ale předvedl skvělý výkon, byl pomyslnou zdí, na kterou soupeř narážel a úspěšně se zapojil do kombinace při druhé brance.

 

Střed hřiště během soubojového zápasu Kněževsi s Olešnou byl velmi důležitým prostorem, kde se rozhodovalo o výhodě jednoho nebo druhého týmu. Několik těžkých soubojů podstoupil velezkušený fotbalista a všestranný sportovec Tomáš Růžička, který plnil nepopulární fotbalovou černou práci a pro svůj tým byl obrovsky platným hráčem. I díky jeho výkonu mohla brát Kněževes velmi důležité body k záchraně.

 

Ve středu hřiště kouzlil opět Martin Medřický, který rozdával přesné pasy, tvořil hru a i on byl důležitým článkem při lišanském vítězství nad prvními Mšeckými Žehrovicemi. Pokud by Václav Mutinský využil jeho průnikovku na začátku zápasu, připsal by si lišanský playmaker také asistenci, ale tentokrát se bez ní musí obejít. Karel Pros byl neustálou hrozbou pro Zavidov. Rychlík létal na kraji, v útoku a jako ofenzivní záložník se svou aktivitou a dvěma góly výrazně podepsal pod konečnou remízu.

 

V dresu Pustovět se dařilo Petru Holečkovi, který při absenci Martina Hranaie byl největši hrozbou Sokola v zápase se Senomaty. Za svůj neúnavný a skvělý výkon byl na konci zápasu odměněn gólem, kterým potvrdil velmi důležitou výhru Pustovět. Radek Pokorný s kapitánskou páskou na ruce vedl svůj tým do utkání s Řevničovem, ve kterém se velezkušenému hráči dařilo. Připsal si asistenci, jednu branku a mohl se po zásluze radovat z jasného vítězství.

 

Čtyři góly Petra Šnídla pouze podtrhly střelecký koncert Městečka v Čisté. Nestárnoucí fotbalista několikátou sezónu v řadě ukazuje, že má formu a každá obrana by se ho mělo bát. Poslední místo v top jedenáctce bere kněževeský útočník Lukáš Fiška. Po boku Tomáše Šímy tvořil nebezpečné útočné duo, které větralo obranu Olešné, které vsítil on sám jednu branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 21:15 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.