HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.05.2023

0

Je tu další ideální sestava kola, tentokrát už 23.! Komu dáte svůj hlas? Vítěz má šanci vyhrát cenu od Hisense a ještě s ním přineseme rozhovor.

Daniel Havlíček se proti Mirovicím moc nenadřel, ale nula proti dosavadnímu lídrovi se cení.

 

Karel Kukla jako ofenzivní hráč Vodňan vstřelil jednu branku svého týmu, jeho výkon vyzdvihl i kouč Plocek. Doopravdy na stoperu pak hrál vimperský Petr Benda a při výhře 2:1 vsítil oba góly! David Chvál už letos jednou Hráče kola vyhrál, povede se mu to po kvalitním výkonu v Plané i podruhé?

 

Jeho spoluhráč Jan Pešl dal důležitou branku a i jeho výkon si kouč Děd pochvaloval. Skóroval, to v 89. minutě na konečných 3:2, i vodňanský střední záložník Ondřej Hudák. Jako parťáka do středu pole jsme mu udělili Václava Míku. Ten prokázal svoji super formu i proti Mirovicím, dal branku, u další asistoval, byla na něj penalta. Stanislav Pravda se za Strunkovice trefil rovnou dvakrát.

 

Roudné potřebovalo, aby jejich opory předvedly svůj dá se říct standard, a ty nezklamaly. I Viktor Kadlec totiž zazářil, sice neproměnil penaltu, ale branku dal a u dvou si při výhře 3:0 připsal asistenci. Jiřího Jiránka pochválil za bojovnost trenér Procházka, připsal si vítěznou rozhodující branku. No a pak a je tu Jan Smolen z Kaplice. Jeho pětigólový střelecký koncert neměl o víkendu konkurenci.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.