HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 13.05.2023

0

Tímto víkendem se udělala poslední tečka za 26. kolem ČFL skupiny A. To znamená, že musíme vypíchnout některá jména, která na hřištích zanechala stopu. Zde je jedenáctka těch nejlepších, ze které můžete právě Vy vybrat hráče měsíce.

BRANKÁŘI:

Josef Řehák (Povltavská FA) - čisté konto si připsal povltavský brankář v dramatu proti Karlovým Varům a pomohl zákroky k výhře.

 

OBRANA:

Štěpán Starý (Povltavská FA) - jednadvacetiletý stoper Povltavské Fotbalové Akademie se skvěle předvedl, jako šikovný a vyspělý hráč do defenzívy.

Sebastian Novák (FC Písek) - další mladý obránce, který se probojoval do jedenáctky týdne, když byl součástí výborně zvládnuté obrany při výhře nad Duklou Praha B.

Martin Suchý (FK Robstav Přeštice) - čisté konto a 3 body. To je snad sen každého obránce. Výborně zvládnutá obranná práce proti rezervě Českých Budějovic.

Jakub Novák  (FK Králův Dvůr) - navzdory dvěma obdrženým brankám se obránci Králova Dvoru nezalekli a zvládli zápas, který mohl do poslední chvíle dopadnout jakkoliv. Z obranné řady Králova Dvoru si zde zaslouží být.

 

ZÁLOHA:

Marek Kalousek (FC Písek) - hodně smíšené pocity ohledně Marka Kalouska, který sice otočil dvěma zásahy z 1:0 na 1:2, ale v závěru utkání dostal červenou kartu. Když budeme koukat čistě na výkonostní stránku, tak zde nesmí chybět.

Michal Procházka (FK Králův Dvůr) - dvougólový hrdina z Králova Dvoru otočil zápas proti Sokolova a nakonec zvítězili, i když to neměli zadarmo.

Petr Došlý (TJ Jiskra Domažlice) - sice mu tam bohužel nic nespadlo, i když šanci měl, ale 2 asistence a výhra nad Hostouní ? To je důkaz, že zde musí být.

 

ÚTOK:

Daniel Černý (FK Robstav Přeštice) - toto kolo mu to sice nepálilo, ale dokázal výborně připravit některé situace pro své kolegy z útoku. Dobrý výkon.

Vít Kolář (FK Motorlet Praha) - 22letý bývalí hráč akademie Sparty Praha si připsal svůj třetí ligový gól a udělal na hřišti dobrý dojem.

Lukáš Veselý (FK Loko Vltavín) - jeden ze střelců zápasu Vltavína s Bohemians, ze kterého si odvezli jeho spoluhráči 3 body a on dobrý pocit ze skvěle odvedené práce




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.