HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 06.05.2023

0

DO ALL STAR TEAMU jsem vybral hráče, kteří se nějakým zpsobem o skončeném víkendovém kole zasloužili o úspěch svého současného klubového zaměstnavatele, nebo byli lídry, osobnostmi a strůjci vítězství nebo zadařilého herního projevu svého týmu. Tato jedenáctka je složena z toho nejlepšího, co bylo v uplynulých dnech k vidění na moravských a slezských stadionech v rámci soutěže Mestský přebor v Ostravě.

Sleczka držel svůj tým proti aktuálně vedoucímu mužstvu od Landeka. Jeho výkony, stejně jako celého týmu, kolo od kola rostou. Kozel proměnil pokutový kop, byl na hřišti vidět, prohru svého celku proti dolní Lhotě však ani on nedokázal zvrátit. Blanar se stal vytěžovanou hvězdou Dolní Lhoty a svým výkonem si už dlouho oprávněně říká o zařazení do Sestavy kola. Zdražila, tady není o čem. - hattrick + vítězný gól, nazdar bazar. Renner se srdnatě rval, dal dva nádherné góly, z toho druhý výstavní. Nestačilo to však na body. Ranocha, Poloch, Mlčoch - tři (fotbaloví) králové ze středové řady béčka Brušperka - týmu po podzimu zralém na odpis, na jaře odzbrojující svými vzestupnými výkony. Béčko Brušperku začíná konečně šlapat a tento jev má na svědomá zmíněný triumvirát, který mu o víkendu zařídil první jarní výhru. Samuel Čech je nositel fotbalového příjemní, ale také nezkrotného talentu. O víkendu režíroval Lhotu v cestě za vítězstvím nad silnými Václavovicemi. Neuwirth dvěma brankami sestřelil Hrušov, nominaci má na stole, zda ji promění záleží na čtenářích. Juchelka už tradičně patří tomu nejlepšímu, co v Dolní Lhotě běhá. Skvělý zakončovatel si vysloužil nominaci také za toto kolo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2023 10:00 do 10.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.