HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 23.04.2023

0

Po minulém víkendu, kdy se odehrály pouze dva duely, tak tento víkend nabídl už plné obsazení, které přineslo až nečekaně vyrovnané zápasy. I tak se ale našlo několik jmen, která byla lepší a vybojovala si tak místo v sestavě kola. Tady je jedenáctka nejlepších!

Tomáš Winter (FK Junior Strakonice): Po svém zimním přestupu ze Svaté Maří, patří ke stabilním členům strakonické rezervy. Proti Chelčicím sice dvakrát inkasoval, ale v závěru podržel a vychytal dva samostatné úniky.

 

David Houzar (TJ Sokol Sedlice): Obránce Sedlic předvedl v derby s Volyní dobrý výkon a vysloužil si tak, i přes žlutou kartu, místo v sestavě kola.

Martin Hrkel (TJ Sokol Bělčice): Obránce Bělčic nejprve vstřelil branku na 2-0 a následně ještě přidal asistenci u branky Ráže.

Štěpán Kužvart (FC Vlachovo Březí): Už to vypadalo, že Husinec získá ze Březí všechny body. Proti byl ale v úplném závěru Kužvart, jehož dalekonosná rána zapadla až do sítě a stanovila tak konečný výsledek zápasu,2-2.

 

Martin Ráž (TJ Sokol Bělčice): Kromě obránce Hrkela a kapitána Hanzlíka, dokázal ještě branku a asistenci přidat proti Prachaticím bělčický snajpr Martin Ráž, který předvedl též skvělý výkon.

Maxim Štöger (FK Junior Strakonice): Sedmnáctiletý hráč Junioru zvládl vstřelit první dvě branky v zápase proti Chelčicím, které nakonec stačily na bod.

Martin Šácha (FK Chelčice): Do konce poločasu to ve Strakonicích vypadalo na vedení domácího Junioru. To ale nepovolil Martin Šácha, který za dvě minuty vyrovnal a stanovil tak konečný výsledek zápasu.

Matěj Vávra (SK Slavoj Volyně): Volyně v derby od první minuty prohrávala. Vyrovnání ale zařídil z dorážky dorostenec Matěj Vávra, který na jaře zatím pilně sbírá minuty v mužské kategorii.

Dominik Brož (FC Znakon Sousedovice): První ze tří dvoubrankových střelců v duelu Sousedovic s Bavorovem. Dominik vstřelil první dvě branky v zápase a do 77. minuty stanovil stav 2-0 pro domácí.

 

Dominik Folta (TJ Sokol Bavorov): Stav 2-0 narušil právě ve zmíněné minutě Dominik Folta, který dvakrát proti Sousedovicím snižoval.

Dominik Petráň (FC Znakon Sousedovice): Poslední ze tří střelců byl Dominik Petráň, který předvedl, jako dva předchozí jmenovaní, výborný výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 13:04 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.