HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 09.04.2023

0

O víkendu se odehrálo 17. kolo okresní soutěže Šumperk. Lídr tabulky zvítězil na hřišti Dubicka. Ve šlágru kola, zvítězila Leština na hřišti Nového Malína. Dále výhralo béčko Loštic, Rapotína i Šumperka. Toto kolo nám přineslo spousta branek. V naší jedenáctce hlasujte o hráče kola, svými hlasy podpořte vašeho favorita. Hlasovat můžete do čtvrtka 13.4. do 12:00.

V brance má své místo Jan Majstršin, ten udržel čisté konto ve šlágru kola proti Novému Malínu.

 

Mezi obránce jsme zařadili hráče béčka Rapotína, Tomáš Viktoříka, který svým gólem pečetil výhru proti Baníku Staré Město. Dále zde patří místo Janu Gargulákovi z Petrova, který svým výkonem v obraně pomohl k čistému kontu proti poslednímu Palonínu. A jako třetí kaptián Bratrušova,Marek Prucek, který odehrál po delší pauze první zápas a pomohl svým výkonem k výhře v Úsově. 

 

Mezi záložníky jsme zařadili Petra Ernekera, který gólem v nastavení zařídil výhru Juventusu Mohelnice proti Dubicku. V utkání Leštiny na hřišti Malína převedl dobrý výkon střídající Jakub Hajtmar. .Adam Žák v druhém utkání po sobě vstřeilil dvě branky a pomohl rezervě Šumperka zvítězit na hřišti v Jestřebí. Roman Moravék, hráč Loštice "B", výborně zaskočil ve středu zálohy a z jeho průnikových přihrávek čerpal celý tým. Navíc si v samostatném úniku vychutnal brankáře béčka Zábřehu. 

A v útoku máme hned trojici hráčů, kteří zaznamenali v tomto kole hattrick. Marek Elšík, hráč béčka Šumperka, příspěl k výhře na hřišti Jestřebí. Martin Prokop, hráč Bratrušova zařídil výhru nad Úsovem. A třetím je Lukáš Kováč z Petrova, ten se podílel třemi brankami na výhře proti poslednímu Palonínu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2023 23:11 do 13.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.