HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 01.04.2023

0

Uplynulé kolo bylo opět bohaté na zdařilé individuální výkony. Padalo hodně gólů, obránci si kromě defenzivních úkolů plnili svědomitě a často i nadplán nepsané povinnosti směrem do ofenzívy. I toto kolo je zkrátka z čeho vybírat.

Kreibich byl v brance Polanky jasným strůjcem vítězství nad v lize se trápícím Pustkovcem. Zejména ve druhém poločase jeho výkon exponenciálně rostl, když už se soupeř nadechoval s výsledkem něco udělat. Autor jediného gólu Václavovic Lajčok byl spíše smutným střlecem při prohře svého celku, jeho výkon a zápal pro věc byly ale opět příkladné. Polanecký Nykl dal gól, naběhal penzum důležitých kilometrů. Takhle vypadá tvořivý bek v moderním fotbale. Koblovský řezníček byl klíčovou postavou a autorem obou gólů svého výběru při výhře nad ostravským Slovanem. Autor hattricku Čech výrazně přispěl k jasné výhře svého mateřského týmu v domácím zápase s Brušperkem. Juchelka za Lhotu předvedl to samé v bleděmodrém jako jeho spoluhráč ze zálohy Samuel Čech. Odměnou mu budiž rovněž hattrick. Šenovský Hruška potopil Hrušov vítězným gólem. To už je sám o sobě pádný důvod k nominaci na sestavu kola. Jen to příjmení si vzhledem k poraženému celku mohl alespoň na zápas citlivě změnit. Kozel zahradníkem rozhodně ne. Hrušovské akcie zvedl v závěru právě mladičký forward. Pustkovecký Schulla zasadil domácí Polance alespoň čestný úspěch. Dlouhověký veterán všem ukázal, že ještě nepatří do starého železa. Pavel Renner si v zápase proti Pustkovci klidně mohl vzít do ruky taktovku jako Karel Vlach. Celý zápas dirigoval a jeho dvojitý úder na konci prvního poločasu znamenal definitivní konec nadějí oslabeného Pustkovce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2023 14:50 do 05.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.