Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 08.12.2022

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

SESTAVA SNŮ:

 

BRANKÁŘ: Miroslav Sokolík (Rapšach) - neskutečný gólman, který nemá v pralese co dělat :-) Vždy soustředěný, na tréninku maká jak o život. Univerzál, nastupuje i v útoku. Vyrovnanou brankářskou dvojici (společně s Víťou Krajčovičem) závidí Rapšachu každý mančaft na okrese. Tým Rapšachu obdržel pouhých pět gólů, Míra pustil tři míče za svá záda, ale kolik hráčů soupeře přiváděl svými zákroky k zoufalství se ani spočítat nedá.

 

OBRÁNCI: Aleš Bednář (Staňkov) - Staňkov letos šlape, zejména obranná činnost je exclentní. Tvrdý obránce z pohraničí patřil k pilířům zadních řad druhého týmu tabulky po podzimní části. Martin Mužík (Klikov) - vybrán jako opora zadních řad svého týmu. Radek Herzog (Halámky) - nestárnoucí již 45-letý matador s výbornou fyzičkou, kterou mu můžou mladí spoluhráči závidět, je to špílmachr, mozek týmu a dvorní nahrávač a exekutor trestných kopů. Vše oběhá a letos mu drží i zdravíčko, což je pro něho obvzlášť důležité, po sezoně si i rád rekreačně zahraje hokej. Opravdu borec, před kterým smekám. Doufáme, že do padesátky vydrží.

 

ZÁLOŽNÍCI: Karel Zajíček (Staňkov) - střelec tří důležitých branek. Rostislav Gorný (Rapšach) - Obdivuhodný dříč s neskutečnou fyzičkou. Stal se nepostradatelnou součástkou dobře namazaného stroje SK Rapšach, neobyčejnou součástkou, nýbrž motorem. Střílí málo gólů, ale v kanadském bodování je vysoko v celé soutěži. Myšlenka a provedení celé akce řadí Rosťu mezi nejlepší hráče Okresní soutěže. Jan Panský (Staňkov) - nejlepší střelec týmu společně se Zajíčkem. Ondřej Šetka (Klikov) - opora záložní řady svého týmu.

 

ÚTOČNÍCI: Michal Slavík (Halámky) - jeho čich na vstřelené góly je úžasný. Vždy je na správném místě a rozhoduje utkání. Po podzimu je v čele kanonýrů a zcela po právu. Bez něj by Halámky nebyly na čtvrté příčce tabulky. Petr Daněk (Rapšach) - útočník, kterého by chtěl mít v týmu každý trenér. Výběr místa, rychlost v zakončení, síla i technika, to jsou atributy, které zdobí Petra. Do spousty šancí se dostane, hodně jich také spálí. Umí však rozhodovat těžká utkání a proto je pro trenéra prakticky nepostradatelný. Druhý nejlepší střelec celé podzimní části. Radek Šebesta (Klikov) - nejlepší střelec týmu se čtyřmi góly, tahoun ofenzivních výpadů svého mužstva.

 

LAVIČKA SNŮ:

Pavel Jon (Buk) - rázný obránce, který je zvyklý z ledního hokeje neuhnout ani rozběhlému zuřícímu býku. Nevím jak by tento nerovný souboj dopadl, dle postavy Pavla bych tipnul remízu. Stoper Buku táhl celou podzimní sezónu bárku AC Buk do klidných vodišť, bohužel sám na vše nestačil. Filip Malaník (TJ Lokomotiva/Nová Ves) - výborně zapadl do rezervy spojených týmů. Kapitán, který neúnavně burcuje svůj tým. Na levé straně si vybudoval pevnou pozici, s jeho hrou má problém nejeden útočník. Michal Hofbauer (Sloupárna Majdalena) - šikovný záložník, odchovanec suchdolské kopané. Technicky velmi dobře vybavený, jediný světlý bod trápící se Sloupárny. Jakub Šimkovský (Blesk Klikov) - záložník s precizní technikou. Pilíř hnací síly Blesku Klikov, škoda, že jej provází zranění. Být zdráv, tak hraje prim, nejen v týmu Klikova. Jeho podíl na třetí příčce Blesku je očividný. Vít Šnajdr (Sokol Plavsko) - vždy když nastoupí, tak jej je celá hrací plocha. Rychlý, bojovný útočník s instinktem zabijáka. Absencí v sestavě je hra Plavska poloviční. 

 

Děkuji za info Janu Pytlovi z Rapšachu, který poskytl důležité informace!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.