„Je to vizitka toho, že góly nemusíte jenom dávat”. Tak reaguje na vítězství Petr Plaček

V individuálních anketách se málokdy stává, že se brankáři dostanou do nejlepší trojice natož, že by vyhráli. Výjimkou je ale Petr Plaček, jenž je již 3. brankářem v probíhající sezóně, který tuto anketu ve středočeské 1.A třídě sk. B ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych Vám chtěl pogratulovat k výhře v této anketě. Jaké z toho máte pocity?
Po zápase s Hlízovem trošku hořko-sladká chuť. Byl bych raději, kdyby se to stalo po zápase kde budeme brát 3 body.
Jaká byla Vaše reakce, když jste zjistil, že jste v sestavě kola?
Byl jsem trošku překvapený, když jsem to zjistil. Tyhle zjištění jsou ale příjemná a jsem rád, že jsem se do sestavy kola dostal.
Tato ocenění jsou často spíše udělována ofenzivním hráčům a málokdy se k různým oceněním dostanou i gólmani. Je to vítězství pro Vás i z toho důvodu příjemnější ?
Je to vizitka toho, že góly nemusíte jen dávat nebo připravovat, abyste získali nějaké individuální ocenění. Snad to uvidíme i ve slavnějších soutěžích než je naše A třída
Poprvé v této sezóně se v soutěži, ve které Polaban hraje stalo to, že dva různí hráči stejného týmu dokázali vyhrát anketu o hráče kola ve 2 kolech po sobě. Co si o tom myslíte?
Jsme dobře naladěni a to se projevuje i na individuálních výkonech hráčů. Třeba se to po dalším zápase povede i potřetí.
Při takovýchto oceněních je zvykem nějaký příspěvek do klubové kasy. Váš spoluhráč Jan Vacík nám prozradil, že ho toto ocenění něco stálo. Čeká Váš to také?
Kluci v kabině jsou na to připraveni, že tohle ocenění něco stojí, takže Váca hned věděl co ho čeká. Bohužel ani mě jako pokladníka za vítězství v anketě nějaký peníz do klubové kasy nemine.
O víkendu jste již potřetí na jaře ztratili body, tentokrát s Hlízovem. Určitě jste si představovali lepší vstup do jara že?
Kdybychom posbírali alespoň ještě ve dvou odehraných zápasech všechny body, bylo by to pro nás klidnější. Myslím, ale že jsme spokojeni s hrou kterou předvádíme a věřím, že výsledky se ještě dostaví.
Následující kolo Vás doma čeká těžké utkání s Luštěnicemi. Jak toto utkání vidíte?
Je to nelehký soupeř. Na podzim jsme u nich nepředvedli přesvědčivý výkon a to budeme chtít napravit. Doufám, že se nám tom povede a získáme znovu plný počet bodů a tím si upevníme druhou pozici v tabulce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.