ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 18.kola se stal Marek Ramšák. Na podzim oblékal dres Velimi, hrající krajský přebor. V zimní přestávce se přesunul do TJ Pátek. V utkání proti Čechii Vykáň zazářil hattrickem a ukázal, že je pro Pátek skutečnou posilou. Jak viděl utkání s Vykání, jak je v Pátku spokojen nebo co očekává od derby v Městci Králové se dozvíte v rozhovoru níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V zimní přestávce jsi přestoupil z Velimi do Pátku. Byl to správný krok a jsi v týmu spokojen?
Ta je to určitě krok do nižší soutěže, jelikož ve Velimi se hraje krajský přebor, ale z osobních důvodů jsem tuto změnu rád přivítal. V Pátku jsem velice spokojený. Je tu skvělá parta lidí, dobré zázemí a velmi oceňuji, jak zde pracují s mládeží.
Zdá se, že byste s Matějem Málkem mohli být pro všechny obrany nebezpečná útočná dvojice. Dá se říct, že si na hřišti rozumíte od prvního okamžiku?
V podstatě ano, odehráli jsme společně první zápas a dokážeme si navzájem vyhovět. Za mě si ocenění za tento zápas zaslouží právě Matěj.
Poprvé jsi skóroval v soutěžním utkání a hned z toho byl hattrick. Dokázal by jsi nám své branky popsat a říct nám, jak velkou radost ti hattrick udělal?
Při prvním gólu jsem dostal balón za obranu a přehodil vybíhajícího golmana. U druhém gólu se skvěle uvolnil můj kolega z útoku Malčus (Matěj Málek) a připravil mi míč do vápna, ve kterém jsem to už měl jednoduché. Třetí gól jsem dával do prázdné branky po závaru v malém vápně, ve kterém se to ke mně se štěstím odrazilo. Radost samozřejmě mám, ale důležité je, že jsme toto utkání zaslouženě vyhráli.
Mezi Pátkem a Vykání je v tabulce velký bodový rozdíl, ale výsledek utkání hovoří jednoznačně pro vás. Jak by jsi toto utkání popsal a věříte, že po tomto vítězství můžete porazit každého?
Osobně na tohle vůbec nekoukám, do každého zápasu jdu se stejným nasazením. Utkání bylo zajímavé, padlo 7 branek a pořád se něco dělo. Od začátku přípravy trénujeme ve velkém počtu hráčů, tréninky májí úroveň a toto se nám pak vrací na hřišti. Samozřejmě, že každý může porazit každého, o tom fotbal je. Já především doufám, že budeme hrát fotbal, který nás baví a který hrajeme, protože chceme a ne proto, že musíme.
O víkendu vás čeká derby v Městci Králové. Co očekáváš od tohoto utkání a s jakým cílem tam pojedete?
Očekávám hodně bojovné utkání. Městec je doma nepříjemný soupeř a navíc jejich hrající trenér Šmidrkal je můj bývalý spoluhráč, takže to bude mít náboj určitě. Budeme tam chtít vyhrát a potvrdit 3 body ze sobotního zápasu s Vykání.
Udělal ti výsledek hlasování radost?
Udělal a chtěl bych všem, kteří hlasovali poděkovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.