Jakub Semerák: Jednou jsme hráli přátelské utkání proti Manchesteru United, já měl ale bohužel zlomený kotník

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libčany se na jaře ukazují v dobrém světle. Bod se Slavií, teď jste přehrály Hořice, může za to zimní příprava?
Úplně bych neřekl, že za to může zimní příprava. Samozřejmě jsme dostávali do těla, ale ta kvalita našeho týmu je stejně vysoká jako na podzim, kdy se nám akorát nedařilo výsledkově. Teď jsme do toho vstoupili dobře už ve Vrchlabí a pokračovali v tom i v dalších zápasech. Akorát škoda, že se nám nepovedl vykopat ten druhý bod proti Slávii.
V Libčanech jste první sezónu, jak se vám v týmu líbí a proč jste přestoupil právě do Libčan?
Jsem zde hodně spokojen. Ta parta je tady fantastická a to na hřišti i mimo ní a i díky ní člověk podává ještě lepší výkony a důvod proč do Libčan? Docela mě přemluvili kamarádi, kteří jsem měli namířeno, takže díky nim jsem zavolal Jirkovi Suchomelovi, jestli mají ještě v týmu pro mě místo a ono bylo (směje se).
V minulosti jste působil v FC Hradec Králové. Jak na na to vzpomínáte?
Na Hradec vzpomínám jenom pozitivně. Strávil jsem zde krásných 12 let a prošel zde každou mládežnickou kategorií. Rád vzpomínám i na všechny spoluhráče se kterými jsme zažili hodně úspěchu a rok co rok patřili mezi nejlepší v republice a některé sezóny jsme určitě byli i ti nejlepší.
Měl jste někdy možnost si zahrát proti zahraničnímu soupeři?
Těch možností bylo nespočet. Dokonce jsme jezdili i na turnaje a zápasy, které byli u našich sousedních zemí, tak že už jsem měl to štěstí si zahrát i proti německým velkoklubům jako Bayern Mnichov, Dortmund, atd.. Dokonce jsme jednou měli přátelské utkání proti Manchesteru United, ale já jsem měl bohužel zlomený kotník (směje se(
Máte nějaký zápas, který se Vám vryl do paměti tak, že na něj nezapomenete?
Tak ten nejnovější je určitě zápas s Duklou Praha. Zápas proti takovému týmu s legendárním českým trenérem a tou atmosférou, kteroz naši diváci udělali, byl prostě neskutečný. Potom mám ještě jeden zápas a to v mládeži finále olympiády. Na ten vzpomínám hodně často i díky tomu, že jsme odešli ze zlatou plackou na krku. Na ten určitě v životě nezapomenu!
Jaké jsou cíle Libčan pro tuto sezonu
Žádné velké cíle nemáme. V lize se určitě chceme prorvat tabulkou co nejvýše to půjde a ještě zkusit obhájit pohár.
Neláká vás si vyzkoušet vyšší soutěž?
Tak samozřejmě že by lákala, ale momentálně jsem se vydal touto cestou. I díky trénování malých fotbalistů, což je věc, která mě neskutečně baví, ale uvidíme co bude v budoucnu.
Příští týden vás čeká Jaroměř, jaký zápas čekáte?
Čekám těžké a bojovné utkání, ale věřím, že ho doma zvládneme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.