Můj výkon hodnotím jako jeden z těch lepších, stále je však co zlepšovat, říká Jiří Vodička - 3. nejlepší hráč kola

Do top trojky nejlepší sestavy kola se probojoval i Jiří Vodička. Proti TJ Hvězda Trnovany nenechal brankáře odpočinout. Pálil tam jednu ránu za druhou. Gólmana sice nepřekonal, svým výkonem ale velmi přispěl k výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nakonec jste domácí zápas s TJ Hvězda Trnovany B zvládli na penalty. Jak hodnotíte zápas?
Zápas proti Trnovanům hodnotím pozitivně, v týmu máme pár nových hráčů kteří výborně zapadli do sestavy. Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný, ve druhém si myslím že jsme soupeře k ničemu nepustili. Hráli jsme po dlouhé době na domácím hřišti, což byla pro nás ta největší motivace bojovat a zvítězit.
V zápase jste týmu velmi pomohl, pravidelně jste zkoušel brankářovu pozornost. Pak jste proměnil svou penaltu. Jak hodnotíte svůj výkon?
Můj výkon hodnotím mezi ty lepší v této sezóně i když je pořád co zlepšovat, mrzí mě že nezapadla do branky moje střela, která se odrazila od řrevna na čáru a ven. Tam chyběl vážně kousíček štěstí.
Jak zatím hodnotíte sezónu v TJ Sokol Háj?
V Háji je sezóna podle mě taková normální. Myslím si, že s týmem co máme, můžeme být na vyšší příčce v tabulce. Jak jsem říkal předtím ,máme pár nových lidí. Jaro bude určitě lepší než podzim.
Jakými kluby jste prošel?
Kluby, které mi zůstanou v srdci jsou Řez-Uz Děčín. Tam jsem začal s fotbalem. Potom v dorostu jsem přestoupil do FK Junior Děčín, kde jsme hráli divizi a byly to nejhezčí fotbalové zážitky, hlavně cestování do Prahy. V dospělých jsem začal hrát za tým TJ Union Děčín, kde jsme hned v mé první sezóně za A mužstvo postoupily do,,B'' třídy. Bohužel jsem měl vážné zranění stehenního, svalu takže jsem na pár let přestal hrát úplně fotbal. Nakonec po pár letech jsem se rozhodl, že to půjdu znovu zkusit nejprve v Oseku. Tam mi nesedla parta kluků co tam hráli, tak jsem šel zkusit do Háje a tam je ta parta prostě úžasná. Jsem rád, že jsem se tak rozhodl.
Kdo vás přivedl k fotbalu?
K fotbalu mě přivedl otec. Tenkrát se mi líbil fotbal i hokej. Hokej byl ale moc náročný na finance, tak jsem zkusil fotbal.
Máte nějaký vzor? Nebo oblíbený fotbalový tým?
Můj oblíbený fotbalový tým je Borussia Dortmund, Arsenal a u nás Slavia. Vzorem je pro mě Marko Reus.
Jste spokojený s trenérem a s tréninky jako takovými?
S trenérem jsem spokojený a tréninkům nemám co vytknout.
Co kopačky? Řešíte, neřešíte? V čem hrajete?
Já osobně kopačky řeším dost. Mám prostě kopačky, které mi sedí a jsem trochu pověrčivý. Jelikož se mi v nich v přípravě střelecky dařilo, budu je využívat až do rozpadnutí.
Jste v kabině spíše ten motivující a hecující typ spoluhráče, nebo rád situace odlehčujete?
V kabině se snažím spíš hecovat, někdy ale i situaci odlehčuji.
Věříte si doma na Modlany?
Na Modlany já osobně mám velkou motivaci, protože v podzimním utkání jsme proti nim hráli v nejslabší sestavě co máme a obdržel jsem červenou kartu za ruku v pokutovém území. Po debaklu, který jsme utrpěli, jim máme co vracet. Hlavně tu bude opět motivace v podobě domácího hřiště. Já osobně budu mít velkou motivaci je porazit. Bude to ale obtížné.
Znáte fotbalunas.cz? Pokud ano, líbí se vám?
Fotbalunas.cz znám a moc se mi líbí hlasování o hráče kola a vůbec všechno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.