ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Marek Mikéska - FK Milotice | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vítězství v anketě?
Překvapilo mě to, nevěděl jsem, že vůbec něco takového je. A když to spoluhráči dali na skupinu, kterou máme na facebooku, tak mě překvapilo, že mě vůbec někdo nominoval. Takže mě to překvapilo a zároveň i potěšilo.
Očekáváte, že Vás to bude stát něco do kabiny?
(směje se) Nejspíš očekávám, že ano. Jeden spoluhráč to řeší tady ty pokuty, fotky v novinách a tak. Už si ze mě dělal srandu, že je tam 500, ale doufám, že si dělal srandu. Minimálně flaška do kabiny nebo něco takového určitě bude.
Poslední zápas jste odehráli s Pavlovicemi. Jaký to byl zápas z Vašeho pohledu?
Z mého pohledu těžký zápas. Bohužel máme hodně zraněných a je to pro nás teď hodně těžké. Skoro pokaždé se potkáme v jiné sestavě, takže se pak dělají různé čachry machry a když pak nastupujeme do zápasu v jiné sestavě, tak je složité si zvyknout a vytvářet tam nějaké situace a očekávat od sebe úkony, na které bychom si zvykli, než kdyby jsme spolu hráli pravidelně. Ale co jsem se vrátil do Milotic, tak vidím, že kluci v sobě mají bojovného ducha a chtějí zachránit soutěž. Dávají do toho všechno a to se mi líbí. Nemám rád lidi, co na to kašlou a hrají na 50%. Já když jdu na fotbal, tak přepnu do režimu, kde se soustředím jen na fotbal a dám do toho všechno. I kdyby měl na konci chytat křeče nebo padnout na zem. Cením si týmu, který maká, i když se mu nedaří.
Jak jste se ocitl v jihočeských Klukách?
Pracuju tady. Do konce dubna tu budu. O víkendu budu jezdit na Moravu, ale je to jen do konce dubna, takže se to dá zvládnout.
Prozraďte nám něco z kabiny.. Kdo je například největší bavič kabiny? Největší manekýn? Největší hecíř?
Bavič si myslím, že je Pavel Knotek. Manekýn - Štěpán Novák, ten se nejvíc strojí, češe, používá laky a tady ty věci. Hecíř - zase Pavel Knotek. Vtipálek i srdcař, dokáže mančaft vždycky dobře povzbudit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.