Přeju si, ať zůstaneme všichni pohromadě a hrajeme pořád tak skvělý fotbal, říká Patrik Hron. Hráč 25. kola | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, gratuluji k postupu. Do konce soutěžního ročníku zbývá odehrát už jen jedno utkání. Jaká to byla sezóna z vašeho pohledu?
Zdravím vás. Díky moc za gratulaci, ale ta patří celému týmu. Za mě to byla asi ta nejlepší sezóna, co jsem zažil. Hlavní bylo to, že se mi dařilo. A postoupilo se. Za to jsem velmi rád.
Jak se těšíte na krajský přebor? A co od vyšší soutěže očekáváte?
Bude to s krajem moje první zkušenost.. Ale to bylo i doposud 1.B, 1.A a teď se mužů těšit na krajský přebor. Za mě jsou to veliké, cenné zkušenosti a dobrý fotbal. Těším se.
Na kontě máte 18 gólů. Hecujete se s A. Fialou o to, kdo bude nejlepší střelec týmu?
Nevím, jestli hecujeme, ale oba se vždy před zápasem vzájemně hecujeme spíše tak, aby jsme si zápas užili a ať vyhrajeme. Jestli dá gól Adam nebo já anebo celkově někdo jiný z týmu, je jedno. Důležité jsou body a výhra.. Ty góly už jsou jen takové plus.
Jak budou vypadat oslavy postupu?
No.. Oslavy už jsme nějaké měli, něco málo proti Kohoutovicím. Ale teď v sobotu po posledním zapase, to oslavíme pořádně. Budeme tam hlavně všichni, na to se těším. Bude to fajn.
Sezóna byla určitě náročná. Chystáte se někam vyrazit na dovolenou a načerpat novou energii?
Mám 7.měsíčního syna, takže velké dovolené asi ne. Ale někam po Česku, na pár dní by to asi chtělo.
Dám Vám teď prostor na několik slov. Měl byste pro někoho nějaký vzkaz, přání či poděkování?
Chtěl bych především poděkovat Zdeňku Matouškovi - trenérovi - za všechno, co pro mě udělal a věřil mi. Snad jsem mu to aspoň nějak vrátil (usmívá se). Velké díky taky patří spoluhráčům, kteří mě vzali jak mě vzali a tvoříme skvělou partu. Jsem v Pohořelicích krátce a myslím, že jsem zapadl. Bez nich by to určitě nešlo. Skvělá podpora a skvělí kamarádi. Přání je jedno. Ať zůstaneme všichni pohromadě jak jsme a maximálně někdo přibyde a budeme hrát pořád tak skvělý fotbal jako do teď.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.