Radek Novák a jeho návrat: Mám radost z toho, že jsem se hned po pauze dostal na vlnu…

V rámci předcházejícího kola 1.B třídy sk. A jste jako Hráče kola odhlasovali jasnou výhru pro Radka Nováka. Ten se hned po pauze dostal na slušnou herní  vlnu. Jeho dvě branky výrazně napomohly Tlučné k zisku bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V minulém utkání jste hned dvakrát skóroval. Za vás tedy povedený zápas?
Jsem velmi rád, že jsem se hned první zapas po pauze dostal na vlnu a skóroval hned dvakrát a doufám, že to bude pokračovat, ale hlavní je, ze 3 body jsou doma. Chci poděkovat hlavně klukům z týmu, bez kterých by to prostě nešlo. Utkání se nám jinak povedlo, hráli jsme naši pohádku.
Tlučná je aktuálně na 4. místě. Vyhovuje to cílům?
Mohlo to být lepší, ale stěžovat si nemůžeme, všichni víme, kde musíme zabrat víc a prodat to v zápase, stále je o co bojovat. Věřím, že na konci budeme všichni spokojený a hlavně já, protože Arsenal a Sparta Praha získají titul.
Letošní tabulka je velmi vyrovnaná. Vyhovuje Vám tento styl?
Tak určitě. Je to stále otevřený a musíme bojovat až do konce, každej tým má jiný styl, někdo je fotbalově založený, a někdy mám pocit, že jsme přijeli do řeznictví.
V příštím kole Vás čeká další boj o cenné doby, předpokládám, že chcete plný bodový zisk?
Jedem si pro 3 body, jako každý zapas a nic jiného nebereme. Pak to chceme v čoudu vždy pořádně zapít.
Začíná ta část sezóny, kdy je venku pěkně. Tušíte i více diváků u hřiště, a tedy lepší atmosféru?
Určitě ano. Tlučná je fotbalová vesnice, takže na počasí nezáleží, ale určitě v létě chodí více lidi. Fotbal se tu hodně zvedl, tak jsme rádi, že nás chodí lidi podporovat. Na konec chci poděkovat mému celému týmu a všem, kteří mi dali hlasy. Letos ovládneme ankety a na Dokopný budu nesmrtelnej (Spartička,Arsenal) ... všichni ví.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.