ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Rozhovor nám poskytl Jakub Lichovník z Vávrovic.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Jak vy sám byste hodnotil svůj výkon? A kde byste ještě najít nějaké rezervy?
Prvně bych chtěl poděkovat všem, co si udělali čas a hlasovali pro mě. Můj výkon nerad komentuju, to mají za úkol jiní, ale myslím si že jsem mohl vstřelit ještě nějaké góly, šancí bylo požehnaně.
Tým vyhrál nad Budišovicemi. Takže tady panuje asi stoprocentní spokojenost. Nebo lze něco výkonu vytknout?
Ze začátku to nebylo vůbec jednoduché utkání, báli jsme se, aby jsme je nepodcenili, což se zezačátku možná i trochu stalo a dostali jsme první branku. Naštěstí jsme dokázali zápas otočit v náš prospěch.
Jaký byl vlastně průběh zápasu v Budišovicích?
Od začátku jsme byli lepším týmem, měli jsme i pár slušných příležitostí, ale paradoxně to byli právě domácí, kteří do utkání vstoupili lépe. První gól padl po krásně zahraném rohu a krásné hlavičce domácího stopera. Asi po 15 minutách jsme srovnali po pěkné přihrávce od Hanziho, a já už měl snadnou práci obstřelit gólmana asi z deseti metrů. Asi můj nejlepší okamžik byl když jsem napřáhl z dvaceti metrů a orazítkoval tyč. Ještě před poločasem jsme se dočkali otočení zápasy, kdy byl Hanzi ve vápně faulován a Ondra s obrovským štěstím střelou doprostřed brány otočil zápas. Třetí gól vstřelil po centru bráchy Lopez, jak jinak než hlavou. Poté se snažil trefit i můj parťák z útoku Seník, ale gólman mu jeho střelu chytil, mojí první následnou taktéž, a až napotřetí jsem hlavičkou skoro z brankové čáry gól vstřelil. Poté jsem dovršil svůj 3 hattrick v sezoně jednoduchým obstřelením gólmana. Náš poslední gól vznikl pro krásné akci, kdy jsem si s Martinem Kleinem 2x vyměnili míč a jak jsem slíbil již v prvním poločase tak jsem taky dodržel a přihrál Senikovi na gol, který balón nekompromisně napálil do šibenice (upřímně doklepaval do prázdné brány). Domácí už jen v závěru snížili, což na výsledku nic nezměnilo.
V sám jste vstřelil hattrick. Zkusíte vzpomenout, jak jste branek docílil?
Na tuto otázku jsem už vlastně odpověděl v otázce číslo 3.
Vávrovice jsou po podzimu na šestém místě. Když porovnáte předsezónní ambice, jste s tímto umístěním spokojeni nebo panuje rozčarování?
Předsezónní ambice byly vysoké, ale po nevydařeném začátku jsme na něco takového mohli zapomenout, naštěstí jsme se zvedli a poslední 5 utkání zvládli s grácií.
Posledních pět zápasů jste bodovali naplno. Nemrzí vás, že podzimní sezóna skončila, když jste tak rozjetí?
Na jednu stranu mrzí, ale co kdyby zase začala špatná série, někdy je nejlepší skončit v tom nejlepším.
Který zápas vašemu týmu vyšel nejlépe? A na který byste nejraději? Která ztráta bodů vás zpětně nejvíce mrzí?
Nejlépe nám asi vyšel zápas v Budišově, kde nám spadlo snad všechno, co jsme kopli na branku. Nejvíce mě mrzí zápas v Chuchelné, tam jsme přijeli jako mistři světa, že v pohodě vyhrajeme, ale soupeř nás brejkama úplně zničil .
Jak moc se těšíte na zimní přestávku? A jak se budete udržovat přes zimu v kondici?
Jsem rád, že bude zimní pauza, alespoň máme čas se dívat na MS v Kataru. Chodím s přítelkyní běhat, takže se udržuju v kondici pořád. V prosinci nám už začne tělocvična do které se moc těším, fotbal v hale je úplně něco jiného a myslím, že se nám vždy zimní příprava povedla na jedničku. Jaro máme vždy lepší než podzim, tak uvidíme jak se nám bude dařit.
Blíží se Vánoce. Už máte nakoupené všechny dárky, nebo jste se ten typ, co to nechává vše na poslední chvíli?
Začal jsem nakupovat zrovna v tomto týdnu, ať už něco máme. Jen je vždycky těžké vymyslet co nakoupit. Před Vánocemi chci mít už klid a být s rodinou pospolu a užívat si vánoční svátky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.