Kádr máme našlapaný, říká Pavel Padělek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Pavel Padělek z Hrotovic, který přispěl hattrickem k výhře svého týmu nad Jaroměřicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Na zápas s Jaroměřicemi jsme jeli s respektem, tak jako na jiné zápasy. Bohužel soupeř od začátku utkání nebyl v kompletní sestavě, ale byli schopní utkání dohrát v oslabení až do konce. V zápase jsme měli hodně nepřesností a situací, které mohly být řešeny jinak a určitě by se nám hrálo lépe, kdyby byly oba týmy kompletní a byla by to i hezčí podívaná pro diváky.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Výkon musí hodnotit spíše trenér, ale podle mě to byl jeden z mých lépe vydařených zápasů. Každopádně je co zlepšovat a potřeba zapracovat, abych měl dobré výkony každý zápas.
Nyní vás čeká zápas s Třebelovicemi. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Myslím si, že to nebude lehký zápas. Minule to bylo velmi vyrovnané a oba týmy jsme bojovali do poslední minuty a až v nastavení se nám podařilo vstřelit branku na 2:1. S klukama dáme do zápasu všechno a věřím, že si na konci společně zařveve a odvezeme si domů 3 body.
Jak jsi spokojen s dosavadními výsledky a umístěním vašeho týmu?
Momentálně jsme průběžně na druhém místě v tabulce, což je pro nás úspěch a obzvlášť, když jsme sem letos přiskočili z III. třídy. Co se týče výsledků, tak jsem spokojen a věřím, že i spoluhráči včetně trenéra. Naskytly se i zápasy, kde se moc nedařilo nebo nám chyběli hráči ze základu. Musíme pracovat na tom, abychom byli schopni hrát v jakékoli sestavě kvalitní fotbal s pěknou podívanou.
Co budeš dělat v zimní pauze?
V zimní pauze to vidím na lehký relax dokud nezačne opět příprava na jaro a budu se snažit jako všichni z týmu , aby jsme přes vánoce neztratili formu a naše těžce vydřené figury (smích).
Jaká bude příprava na jaro?
Očekávám, že bude zase náročná, jako minulou sezónu. Pan trenér Laštovička nám nasadí zase od ledna tréninky třikrát týdně: pondělí výběh, středa umělka, pátek tělocvična a koncem března budeme na 100% připraveni.
Očekáváš nějaké změny v hráčské kádru?
Neočekávám, kádr máme našlapaný. Je nás celkem 22 hráčů a to je dostačující.
Pokusíte se zaútočit na postup?
Určitě se chceme držet na předních pozicích. Soutěž je ještě dlouhá a jaro ukáže, jak se každý manšaft připravil v zimě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.