„Užíváme si postavení v tabulce.” Říká hráč 12. kola Martin Hůlka

Hlasování fanoušků ovládl s přehledem a my vám nyní přinášíme rozhovor. Jakými kluby vedla jeho cesta a jak hodnotí aktuální postavení Luštěnic v tabulce? Na to nám odpověděl Martin Hůlka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ze začátku bych vám chtěl pogratulovat k výhře v anketě o hráče kola. Jaké z toho máte pocity?
Děkuji za gratulace, popravdě jsem to nečekal. Jen díky spoluhráčům jsem toto ocenění mohl získat.
Jste prvním hráčem z vašeho klubu, který v probíhající sezóně toto ocenění vyhrál. Myslíte, že by se k vám ještě někdo do konce ročníku mohl přidat?
Určitě by si to zasloužilo mnohem více spoluhráčů. Nechci být konkrétní, protože každý v týmu má svoji roli. Nemáme mužstvo postavené na individuálních schopnostech, ale snažíme se hrát týmovým výkonem a myslím si, že se nám to daří.
Momentálně jste na děleném druhém místě s Polabanem Nymburk. Očekávali jste před sezónou, že budete v bojích o postup? S jakými ambicemi a cílemi šly Luštěnice do tohoto ročníku?
Po konci minulého ročníku, když jsme viděli jaké týmy sestoupily k nám do A třídy bylo jasné, že to bude těžký rok. Chtěli jsme se herně posunout a hrát v klidném středu ať se neobáváme sestupu. Upřímně si nemyslím, že jsme v boji o postup. Užíváme si postavení v tabulce, ale v hlavách zatím nic takového nemáme. Uvidíme na konci sezony.
Momentálně jste hráčem Luštěnic, ale zajímala by nás vaše cesta od počátku hráčské kariéry. Jakými kluby jste prošel a který máte nejvíce v srdci?
Začínal jsem jako minižák v Luštěnicích, tři roky jsem strávil v Ml. Boleslavi, poté jsem se vrátil zpět do Luštěnic a na rok si odskočil ve starších žácích do Krnska. Dále jsem pokračoval v Luštěnicích, než mě oslovili Dobrovice, které po úspěšných sezonách opustili třetí ligu a hráli kraj. Chtěl jsem si zkusit vyšší soutěž a dokázat si, že na kraj mám. Do toho, ale přišel covid a moc zápasů se neodehrálo, po očku jsem stále sledoval Luštěnice, jak se jim daří, protože to pro mě nebylo jednoduché opustit super partu. Jsem moc rád, že jsem tuto příležitost v Picavě dostal, ale nejlíp mi je doma v Luštěnicích.
O víkendu vás čeká těžké utkání na hřišti Hlízova. Jak toto utkání vidíte?
V Hlízově to nebude vůbec jednoduché, je to zkušený tým. V tomto období je už těžký terén a bude to spíše boj než kombinační hra. Budeme se snažit urvat nějaký ten bod, který se z venku vždy počitá.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.