František Chmiel, hráč 12. kola MSFL, s námi hovořil o rodině, ale i o tom, komu přeje postup do FNL!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 12. kole MSFL a z něj vzešel vítěz = František Chmiel, brankář Znojma. Franto, díky za rozhovor!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Franto, ještě jednou gratulace k ocenění hráče 12. kola MSFL a v první otázce bude určitě naše čtenáře zajímat, co stojí za Tvým předsezónním přesunem do Znojma?
Děkuji. Skončila mi smlouva v Komárnu (2.liga na Slovensku). Neměl jsem velké herní vytížení a před skončením smlouvy v Komárnu jsem začal být ve spojení s panem Prokešem (sportovní manažer Znojma), se kterým se známe delší dobu a nabídl mi možnost chytat ve Znojmě.
Jak se Ti v novém působišti líbí?
Co se týče zázemí, kabiny, trenérů a celkově podmínek, tak jsem hodně spokojený! Myslím, že na MSFL mám nadstandardní podmínky, ale i tak jsem si musel k fotbalu najít práci.
V rámci 13. kola jste remizovali doma s Uničovem, jak hodnotíš tento duel?
Utkání bylo velice náročné, nabídlo hodně šanci na obou stranách. Hrálo se nahoru dolů. Zápas jsme mohli vyhrát i prohrát, takže podle mého názoru to byla zasloužená remíza.
Jaké máte s týmem sezónní ambice? Asi jste si představovali v tabulce více bodů, že?
Teď se hlavně soustředíme, abychom získali z posledních tři zápasů co nejvíce bodů. Tabulka ve spodní části je celkem dost vyrovnaná, takže každý bod je důležitý. Každopádně bodů mohlo být více, ale věřím, že se to zvládne!
Jak si spokojen se svými výkony?
Spokojený jsem, ale vždy to muže být lepší! Poslední tři zápasy jsem tým podržel, ale to už je minulost a je třeba se soustředit na další zápasy.
Prošel už si více soutěží, jak hodnotíš úroveň MSFL?
Co se týče zápasů, tak se dá hrát s každým. MSFL je vyrovnaná soutěž, je to založené hlavně na soubojích.
Jaký tým tipuješ na postup z MSFL?
Nahoře v tabulce je to vyrovnané, ale přál bych to Hlučínu. Už jen kvůli tomu, že některé kluky znám z Baníku a s některými jsem hrával v Petřkovicích, když ještě působily v MSFL, kam jsem byl poslán z Baníku na hostování.
Jaký je Tvůj oblíbený klub, kterému fandíš?
Nejvíce oblíbený klub pro mě zůstane vždy Baník Ostrava! V Baníku jsem zažil opravdu hodně, a rád na to vzpomínám!
A teď něco ze soukromí. Kromě fotbalu, jak trávíš volný čas?
Volný čas se snažím trávit s rodinou, to je to nejkrásnější co člověk muže zažít. Mám úžasnou manželku, se kterou máme 2,5 roční dceru, které se snažíme dávat maximum! Takže volný čas trávíme všichni spolu. Když jsme u nás v Českém Těšíně, tak chodíme hodně na výšlapy, to nás nejvíc baví. Snažíme se volný čas trávit sportovně.
Kdo je největším bordelářem v šatně a vtipálkem..? :)
Každý hodí občas nějaký ten vtípek, ale bordelář to nevím, myslím, že v šatně není nějaký expert na bordel :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.