Pokaždé se snažím na hřišti odvést maximum, říká Jakub Kuba

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jakub Kuba z Šebkovic B, který přispěl svým dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Valčí. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kubo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj Radime, děkuji za gratulaci a velké poděkování všem, kteří mi zaslali hlas. Zápas s Valčí byl pro nás náročný, protože kluci z Valče mají svoji kvalitu a prvních 20 minut nás přehrávali kombinací a rychlým přechodem do útoku, což potvrdili po brejkové akci vedoucím gólem. K nám se přiklonilo trochu štěstí, když jsme vyrovnali po trestném kopu Standy Zikmunda, který tečovala zeď. Před odchodem do kabin a těsně po pauze se nám povedlo vstřelit gól a stav 3 - 1 jsme udrželi do konce. Mančaft táhl za jeden provaz. Tři body byly odměnou za týmovou práci a bojovný výkon.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Pokaždé se snažím na hřišti odvést maximum, ale né vždy to stačí. Na výkonu je vždycky co zlepšovat, ale hlavní jsou tři body, které máme v tabulce. Musím tady poděkovat i obráncům, kteří v druhé půli zblokovali 2 střely, kdy už jsem byl překonaný. Nebýt jich, asi bys zpovídal někoho jiného.
Nyní vás čeká zápas s Čáslavicemi . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Zápasy s Čáslavicema bereme jako derby, i když poslední roky už náboj trochu opadl. Očekávám kvalitního a namotivovaného soupeře v čele se špílmachrem Marcelem Šimkem. Ale věřím, že podáme dobrý výkon, který nás dovede k vítězství.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Vyrůstal jsem ještě v době, kdy bylo klukovi ze vsi jasné, že jakmile dojde ze školy a naobědvá se, tak se půjde na hřiště. Takže když přišli trenéři udělat "nábor" do školy stačilo jen říct, že ten a ten den budou mít trénink mladší žáci a přišli jsme tam všichni. To jsem byl ve druhé třídě. Fotbal jsme hráli u nás v Šebkovicích tak nějak automaticky. V žácích jsem ještě chytal v dnes již neexistujícím týmu BOPO Třebíč. Jinak jsem po celou kariéru v Šebkovicích. A v současné době ještě čekám, jak dopadne vyjednávání mého manažera Jakuba Uhlíře s Duklou Praha (úsměv).
Máš oblíbeného fotbalistu?
Z brankářů mi byli vzorem Oliver Kahn a Martin Vaniak. Z hráčů jsem obdivoval Paola Maldiniho, Alessandra Nestu a Dennise Bergkampa. Z těch současných mám oblíbeného především Karla Klubala a Filipa Bradu, se kterými rád počítám do padesáti (smích).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Srdcovkou jsou samozřejmě Šebkovice a ve světě Bayern Mnichov a AC Milán.
Jaké máš koníčky?
Největším koníčkem je pro mě právě fotbal, se vším co k němu patří. Radost po výhrách, smutek po prohrách, kamarádi, tréninky, spoluhráči, protihráči, náš autobus, naše hřiště.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám teď na filmy méně času, ale rád mám starší české komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje oblíbené jídlo je klobása po vítězném zápase a v pití se poslední dobou výrazně prosazuje jablečný mošt s rumem! Doporučuju

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.