ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl František Kramný ze Stěbořic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Spokojen jsem byl, ale výkon, co si budu pamatovat to rozhodně nebyl. Splnil jsem úkol, a to je pro mě to hlavní.
Porazili jste Vřesinu, takže jak jste spokojen s výkonem týmu, a kde by se ještě dalo přidat?
S týmovým výkonem jsem nadměrně spokojen všichni kluci zahráli to, co měli, nikdo nic nevypustil. Šlapali jsme až dokonce a za to jsem opravdu rád.
Jakou taktiku vám naordinoval trenér Šumbera na tento zápas?
Taktika byla hrát 4-1-4-1, s tím že já budu pomáhat rozehrávat obraně a hlídat si Peška. Vyvarovat se zbytečných chyb, nemluvit a hrát to co umíme.
Vyhráli jste o jednu branku. Popište nám tento zápas.
Prvních 10 minut jsme se trochu rozkoukávali, pak nám to ale seplo a první poločas už jsme Vřesinu k ničemu nepustili. V 2. Poločase se nám vydařil vstup do utkání a navázali jsme tak na první poločas. Přidali jsme 2 branky. Ke konci se k nám Vřesina nebezpečné přibližná, když snížila na 3:2. Ale to už se nám podařilo dohrát za nezměněného výsledku.
Vedli jste už o tři branky. Kde se stál hlavní problém, že jste zápas nedohráli v klidu a soupeři se skoro podařilo vyrovnat?
První gól byl můj, když jsem se u přímého kopu rozběhl se špatným hráčem. A druhý gól bych hodnotil jako takové štěstí, kdy se to míč odrazil přímo na nohu Peška.
Kdy vám trenér řekl, že budete hrát osobku na Jiřího Peška? A jak jste se na tuto skutečnost připravoval?
Po pátečním tréninku trenér představil taktiku, a mou osobku na Peška. Nějak zvlášť jsem se nepřipravoval, doufal jsem, že to zvládnu a povedlo se.
Jak se vám na něj hrálo? Trenér říkal, že vás obětoval, ale vy jste jej dokázal naprosto vygumovat. V čem byli Jirkovi přednosti, a jak moc vám dělal problémů?
Popravdě jsem si myslel, že to bude horší. Byl menší, hbitý a rychlý na balónu. Naštěstí jsem proti takovému typu nehrál poprvé. Nechtěl jsem ho nechat zpracovat a nechat rozehrát, hrál jsem blízko u něj. Žádný zas tak závažný problém jsem nezaznamenal.
Do konce podzimu vám zbývají dva zápasy. Jak se na ně připravujete? A jak se těšíte na zimní pauzu?
Ke každému zápasu se přistupuje zvlášť, všechny mají společné, akorát připravenost a přednosti týmu. Na zimní pauzu se popravdě moc netěším. Mám rád fotbalový režim, doufám že rychle uteče a budou zase fotbalové týdny.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.