Kapitán Michal Krykorka plánuje ihned po své svatbě opět bojovat za Třebeš, kterou považuje za svůj druhý domov

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Nejvíce hlasů obdržel Michal KrykorkaTřebše, který v minulém kole jednou brankou pomohl porazit v domácím utkání Jičín a již dnes se žení. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Michalovi i jeho přítelkyni Elišce přejeme hodně štěstí, lásky a úspěchů v jejich společné cestě životem.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste doma vyhráli nad Jičínem. Jak bys zápas popsal z tvého pohledu? 
První poločas jsme byli lepším týmem a měli jsme hru pod kontrolou, ale místo toho aby jsme vedli o tři a více gólů, tak jsme vedli jen nejtěsnějším rozdílem. Druhý poločas už byl vyrovnaný s hodně nepřesnostmi na naší straně, ale naštěstí jsme ubránili všechny centrované balóny, ze kterých Jičín hrozil a na ke konci jsme přidali pojistku na 3:1.
Pro tebe to bylo jistě zajímavé utkání... Vstřelil jsi úvodní branku, pak jsi nedal penaltu, ale za chvíli vybojoval další, ze které jste skórovali. Byl jsi tedy spokojen se svým výkonem? 
Jsem spokojený, že jsem vyhráli, ale já jsem ještě několik situací mohl vyřešit lépe, takže je co zlepšovat.
Na penalty chodíš pravidelně. Půjdeš i na další, i když jsi tu poslední nedal? 
Chodím na ně, protože mám rád tyto vypjatější situace a trenér pro tento zápas neurčil exekutory penalt. Hned po zápase mi říkal, že by mě on nevybral, takže na další penaltu půjdu jen, když trenér zapomene určit kopající (směje se).
Vyhráli jste doma tři zápasy v řadě a další kolo hostíte doma Libčany. Bude opět domácí prostředí výhodou k zisku tří bodů? 
Naštěstí to vypadá, že jsme zase doma silní a začínáme tady sbírat důležité body, to nám v poslední sezóně chybělo. Libčany se ale taky začínají výsledkově zvedat, a tak nás čeká opět těžké utkání.
Dozvěděl jsem se, že v pátek máš svatbu, tak nejprve gratulace a ať se vám ve společném životě daří. Nicméně zpátky k fotbalu. Budeš v neděli trenérovi k dispozici?
Děkujeme mockrát, pokud se nestane něco nepředvídatelného, tak bych měl být v neděli připraven bojovat za Třebeš.
Předpokládám, že na svatbě bude minimálně půlka týmu, je to tak? 
Ano, ano je pozváno přes dvacet kluků z týmu "A" i "B" týmu.
Jsi odchovancem Třebše, kde působíš celou svoji fotbalovou kariéru. Přemýšlel jsi někdy o změně?
Já jsem nikdy z žádného jiného týmu nabídku nedostal a sám jsem o změně nikdy nepřemýšlel, protože Třebeš je pro mě druhý domov, kde jsem velice šťastný.
Profil hráče: Michal Krykorka
Kariéra:
Sokol Třebeš
Věk:
27
Číslo dres:
15
Pozice:
Záložník

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.