Kapitán Police Ladislav Kudláček: To, že vznikl fanclub, je úžasná věc. Povzbuzují, i když se nám tolik nedaří.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole krajského přeboru a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Obránce Ladislav Kudláček z Police nad Metují obdržel nejvíce hlasů za svůj výkon proti Dobrušce, když vstřelil obě branky svého celku a výrazně tak pomohl k výhře. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste otočili zápas v Dobrušce, tak jak bys ho zhodnotil?
Určitě náročný zápas, Dobruška měla ve svém týmu mladé, šikovné hráče. Nám se navíc v současné době moc nedaří, každopádně jsme dobře odehráli druhý poločas, zápas otočili a konečně vyhráli.
Vstřelil jsi obě branky svého týmu, což je u obránce málo vídané. Povedlo se ti někdy něco podobného? Třeba hattrick? 
Nepamatuju si, ani když jsme hráli B.třídu, což není tak dlouho, tak si vážně nepamatuju zápas, že bych v některém zápasu dal dva a více golů.
Musím se zeptat na váš fanklub, který je v kraji dobře známý. Jak se před takovou kulisou hraje? 
Police je dlouhodobě známá tím, že na fotbal chodí hodně lidí, i na “B” mužstvo, které hrálo o víkendu doma s Machovem, přišlo víc lidí, než bylo na nás v Dobrušce. To, že vznikl fanclub, je úžasná věc, před takovou kulisou se hraje skvěle a povzbuzují i v případě, že se nám tolik nedaří.
V minulé sezóně jste hráli na čele krajského přeboru a letos to zatím není ono. Čím to může být, když se váš kádr příliš nezměnil? 
Musím říct, že příprava se nám povedla, bohužel je teď hrozně znát, že netrénujeme spolu a kvůli různým povinnostem, především pracovním, trénujeme málo. Do toho se přidá zranění, rozhodčovské povinnosti některých z nás a jezdíme na zápasy tak, jak jezdíme. Navíc všichni bohužel stárneme a bez pohybu, rychlosti a nasazení se moc vyhrávat nedá.
V další kole vás čeká domácí duel s Červeným Kostelcem. Jaký zápas očekáváš? 
Bude to derby, většina hráčů na hřišti se bude znát osobně, mohlo by přijít dost diváků a samozřejmě očekávám naše vítězství.
V Polici jsi už řadu let a jsi i kapitán, tak budou i tvé další fotbalové roky spojené s tímto klubem?
Určitě, nikam se už nechystám. Uvidíme, kam se polický fotbal a ambice klubu budou ubírat, ale v Polici máme “B” mužstvo, tak se mám kam přesunout.
V týmu máte hodně cizinců, tak jak to funguje v kabině?  Rozumí česky a mají rádi české pivo? 
Jelikož kluci, kteří do Police dojíždí z Prahy, jezdí prakticky jenom na zápasy, funguje se ve skupinkách. Většina z nich ale umí dobře česky, sem tam něco prohodíme, ale když se s nějakým člověkem neznáte trochu víc, těžko s ním budete řešit jakékoliv jiné, než fotbalové věci. Co vím, nepije jenom Musa, ostatní si pivo i něco tvrdšího klidně dají (směje se).
Profil hráče: Ladislav Kudláček
Kariéra:
Spartak Police n./M., FK Náchod, MFK Nové Město n./M., TJ Jiskra Česká Skalice
Věk:
31 let
Pozice:
Obránce
Číslo dresu:
8

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.