Horák: Fotbal pro mě znamená hodně. Do budoucna bych si přál s Třebechovicemi postoupit do krajského přeboru

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Daniel Horák. Opora Třebechovic, která rozhodla zápas s hradeckou Třebší, když v jednašedesáté minutě vstřelila vítěznou branku. Více v rozhovoru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání Třebechovice - Třebeš B jsi rozhodl svým gólem. Jak padl?
Všechno začalo na půlce, kdy odražený míč prodlužovat můj spoluhráč Filip Ježek a poté se míče ujal Jan Krejcar, který mě nádhernou přihrávkou vyslal do běžeckého souboje, jenž jsem vyhrál a poté zakončil přízemní střelou k tyči.
Pro vás to byly velmi cenné body. Co bylo v utkání klíčové?
Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a zajistit si dobré místo v tabulce, všichni hráči byli odhodláni dát do zápasu vše.
Jak ty ses k fotbalu dostal a co znamená v tvém životě?
K fotbalu mě přivedl táta. Fotbal hraji již 13 let, a proto pro mě znamená hodně. Vždy, když vkročím na hřiště, tak všechny mé problémy zmizí a já tak můžu ukázat, co ve mně je.
Jaké mají Třebechovice letos cíle?
Letošní cíle jsou samozřejmé, udržet se v 1. A třídě a hrát střed tabulky.
Momentálně jste ve středu tabulky, což je lepší než v minulé sezoně. Co se změnilo k lepšímu?
Získali jsme větší sebevědomí, hráči mají lepší životosprávu, která je zapříčiněna příchodem nového trenéra, který změnil způsob naší hry k lepšímu.
Co zdobí současný tým?
Náš tým zdobí důsledná obrana, dobrý přechod do útočné části a propracované standardní situace.
Co ty a tvoje fotbalové ambice do budoucna?
Mé fotbalové ambice byly dříve velmi velké, ale postupem času jsem se začal soustředit na své výkony na hřišti a ne na mé sny. Ale do budoucna bych si přál postoupit s Třebechovicemi do krajského přeboru.
Jaký máš vztah ke klubu?
Můj vztah ke klubu je velmi dobrý. Máme skvělé zázemí a nádherný stadion na to, že hrajeme 1.A třídu. V kabině panuje skvělá atmosféra a naši fanoušci jsou také skvělí a tímto jim děkuji za jejich podporu.

Autor: Dominik Palm

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.