Momentálně mi to tam padá, tak doufám, že bude i dál, říká o svém gólovém apetitu Martin Machnyk

Fanoušci po velice vyrovnaném hlasování zvolili jako hráčem 5. kola nakonec člena záložní řady Chelčic, Martina Machnyka. Martin se v rozhovoru rozpovídal například o své dočasné kariéře, nebo o současném tažení Chelčic v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine gratuluju k vítězství. Co říkáš na to, že si se stal hráčem kola?
Děkuji mnohokrát, nečekal jsem to. Myslím, že je to hlavně díky klukům z kabiny. Největší radost z toho bude mít určitě náš pokladník. (smích)
Ve Volyni si zachránil bod Chelčicím svým gólem. Co na utkání říkáš?
Byl to hodně bojovný a tvrdý zápas, který asi pro diváky nebyl moc pohledný, ale bohužel i takové zápasy jsou a je důležité, že jsme ho zvládli alespoň za bod.
Pro tebe už to byl čtvrtý přesný zápas. Co říkáš na svoji dosavadní formu?
Tak momentálně mi to tam padá, tak doufám, že bude i dál a bude to přinášet hlavně body pro náš tým.
Teďka k tvojí kariéře. Mládežnické kategorie si prošel ve Vodňanech. Jak na tyto roky vzpomínáš?
Na tyto roky vzpomínám moc rád. Myslím si, že jsme měli dost dobrou partu. Hlavně pod trenérem Varyšem to podle mého názoru hodně fungovalo.
Poté si začal pendlovat mezi právě Vodňany a Chelčicemi. Během dvou let máš zapsáno pět přestupů mezi těmito kluby. Jak se hráč dostane do takové situace?
Tak důvodů bylo více. Poprvé jsem se nějak neprosadil v týmu Vodňany A. Chtěl jsem to zkusit v Chelčicích, ale ani tam se to nějak nepovedlo. Ve Vodňanech založili tým B, tak jsem byl nalákán zpět. Pak se ve Vodňanech B tým zrušil, tak jsem šel zase do Chelčic a tam už to bylo lepší. Pak už si myslím, že už to je kvůli tomu, jak se zrušilo hostování, tak tam měly oba týmy nějakou domluvu o jakože ,„hostování“, ale to už šlo mimo mě. Potom už jsem tam chtěl zůstat a myslím, že jsem udělal dobře.
V Chelčicích si po sestupu dělal dva roky kapitána, ale v postupové, loňské, sezóně byl kapitán a stále ještě je Jaroslav Křenek. Proč došlo k výměně na pozici kapitána?
K výměně došlo z mé strany. Vzdal jsem se jí, protože jsem měl pocit, že mě herně svazovala.
Chelčice čeká teď domácí zápas s B týmem Junioru ze Strakonic. Co od zápasu očekáváš?
Bude to těžký zápas, ale doufám že ho na domácím hřišti zvládneme.
Poslední otázka mimo fotbal. Jaké máš ještě jinačí záliby, kromě právě fotbalu?
Největší záliba je určitě má dcera s přítelkyní. Dále bych řekl práce na zahradě jako je sečení trávy a podobně. Ještě mám 2 psy, takže se snažím věnovat i jim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.