„Mým cílem je okusit ligový fotbal”. Říká hráč kola David Vyhnánek

6. kolo středočeské 1.A třídy skupiny B je již dávno za námi a my vám přinášíme rozhovor s hráčem kola. Čáslavský David Vyhnánek, který je primárně členem čáslavského A-týmu se stal druhým brankářem v řadě, který tuto anketu ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve bych vám chtěl pogratulovat k výhře v anketě. Jste druhý brankář v řadě, který tuto anketu pro vaší soutěž vyhrál, což je velmi neobvyklé. Myslíte, že si lidé postupně začínají víc vážit výkonů gólmanů a tlačit je do vyšších míst v individuálních anketách ?
Děkuji moc, za výhru v této anketě jsem rád. Myslím že si lidé začínají uvědomovat, že práce brankáře je velice důležitá, ale i tak je na nás pohlíženo jinak než na hráče.
Normálně jste členem A-týmu Čáslavi. B-týmu jste šel pomoci z důvodu velké absence, nebo jaké byly důvody?
Jelikož jsem věděl že o víkendu do zápasu A-týmu nezasáhnu, tak jsem byl domluvený s trenérem, že budu moci jít za B tým, abych měl herním vytížení.
V A-týmu tvoříte brankářskou dvojici s Ondrějem Bartákem. Jaký je váš vztah a jaká je vaše role?
Řekl bych že vztah s Ondrou máme výborný. Jsme kamarádi, navzájem si kryjeme záda. Zároveň víme že může chytat jenom jeden z nás, takže máme mezi sebou zdravou konkurenci. Roli v A-týmu máme stejnou, trenér se vždy po týdenním tréninkovém cyklu rozhodne, koho pošle do branky.
Před sezónou jste do Čáslavi přišel z ligových Pardubic. Je vašim cílem si zahrát ligu mimo dorostenecký fotbal i v tom dospělém?
Ano, mým cílem je okusit ligový fotbal a odchytat některé utkání v nejvyšší soutěži.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.