Není třeba myslet na smolný zápas, ale koukat dopředu a jít dál, říká hráč kola Dominik Trča

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Domíno, gratulace k výhře v anketě Muž kola. Kdo se podle tebe postaral o největší porci hlasů a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Tak nevím komu bych chtěl touto cestou poděkovat, nejvíce určitě klubu, který je se mnou. Co se týče cesty hlasů, tak asi dobrému kamarádovi, který se zasloužil o spoustu hlasů a to je Jakub Slavík.
Už se ti ozval pokladník týmu ohledně výše pokuty?
Ano samozřejmě, pokladník reagoval jako jeden z prvních. Jsem jedině, rád že takto jako parta fungujeme a že vůbec jsem mohl být zvolen hráčem kola.
Utkání skončilo remízou. Jak jsi byl spokojený se svým výkonem a dělily se body zaslouženě?
Určitě jsem se svým výkonem byl spokojený. Neřekl bych, že by něco z mé strany ovlivnilo nějak moc hru, ale samozřejmě body byly rozděleny, tak jak byly. Měla to být jednoznačně výhra pro nás, všechny nás to moc štvalo, ale není třeba myslet na smolný zápas, ale koukat dopředu a jít dál.
Jaké byly tvoje fotbalové začátky a kterými kluby jsi prošel?
Tak začínal jsem díky svému taťkovi který hrál také několik let fotbal a měl jsem to rád, jen mi štěstí nepřálo bohužel. Prošel jsem si kluby Dynamo, Písek a v současnosti jsem ve Čtyráku.
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Koníčky, aby mě motivovaly a bavily mě jako fotbal, nemám.
V dalším kole zajíždíte na hřiště do Bavorovic. Jedete si pro tři body a budeš k dispozici trenérovi?
Tak určitě Bavorovice jsou jeden z lepších klubů v této skupině, ale myslím si, že to kluci zvládnou a budou bojovat. Já bohužel kvůli zdravotním problémům trenérovi k dispozici nebudu, ale doufám že se již brzy zapojím.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbeného fotbalistu je strašně těžké určit. Vždy se mi líbila jednoduchost Mbappého, takže asi on, ale jelikož jsem stoper tak jsem si vždy bral jako idol Ramose.
Tvůj oblíbený tým?
Můj oblíbený tým asi momentálně nebude těžké určit, jelikož Mbappe i Ramos současně bok po boku bojují spolu každý zápas, takže za mě určitě už nějakou dobu PSG.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.